Bebek Gelişimi

77 görüntüleme
K

Kader B.

6 Mart 2026 17:22
bebeğim 3 aylık ve sanki ben gelişimi için yetersiz hissediyorum kendimi beslenmesi uyutması alt değişimi derken gün bitiyor sürekli sohbet ediyorum göz ve el temasına dikkat ediyorum siz neler yapıyorsunuz
P

Papatya T.

6 Mart 2026 17:34
Bende aynı şeyleri yapıyorum 3,5 aylık bebeğim huzursuzluk çok yapıyor karnı tok uykusunuda alıyor oyun oynuyorum ruh hali sürekli değişiyor keyfi yerinde olduğu saatler çok kısıtlı genelde huzursuzlanıyor
Ö

Özge A.

6 Mart 2026 18:42
Havalar güzelleşiypr bol bol dısarı cıkın konusun müzik dinletin yerde debelensin napcanız ki zaten daha
K

Kader B.

6 Mart 2026 20:25
instagram annelere denk geliyorum bir sürü şey yapıyorlar kitap okumalar sulu aktiviteler ben yapamıyorum öyle bir vakit yaratamıyorum aşılar yüzünden bebeğinde dengesi bozuluyor sürekli temas halindeyiz dinlenemiyorum
K

Kader B.

6 Mart 2026 20:27

Özge Alper

Havalar güzelleşiypr bol bol dısarı cıkın konusun müzik dinletin yerde debelensin napcanız ki zaten daha

müzik dinletmek iyi mi
Ö

Özge A.

6 Mart 2026 20:47

Kader Bektaş

müzik dinletmek iyi mi

Bence iyi bizimki müzikle mutlu oluyo vucudunu oynatıyor bir şeyleri sallıyor falan ben gelişimsel etkilediğini dusunuyorum bende onunla dans ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir