Bebek Egzemasi

38 görüntüleme
Ş

Şeyma Ö. ..

5 Temmuz 2025 15:46
Merhabalar oğlum 4 buçuk aylık sadece anne sütü alıyor doktor bebek egzemasi teşhisi koydu ve kortizon içeren bir krem.verdi 5 gün kullanılan kremden. Simdi benim sorum neden dolayı egzema olmuştur hangi yedigjm.urunee dikkat etmeliyim bunun takibini nasil yapmalıyım yada başka hangi nedenlerden dolayı egzema olmuştur sevgilerimle
B

Burcu A.

5 Temmuz 2025 16:25
Merhaba, benim bebeğimde de süt alerjisinden dolayı egzama vardı. Pişik de oluyordu. Bi kaç ay süt içeren ürünlerden uzak durdum,tahin ve kırmızı et (kuzu hariç) yemedim. Şuan 6 aylık peynir ve et yiyorum etki etmiyor ama yoğurt yediğimde yine pişik devam ediyor ek gıda da veremiyorum. Kuruyemişten de oluyormuş ceviz vesaire isterseniz bi kaç gün yemeyerek deneyebilirsiniz.
S

Sümeyye S. ..

5 Temmuz 2025 23:13
Merhabalar bizimde tam o aylarda başladı ve artarak devam etti malesef
7.ayda alerji testi yapıldı. Yumurta alerjisi çıktı ama bu test çok sınırlı oluyır sadece 10besine bakabildiler.ve Dr benim beslenmeden kesmedi yumurtayı. Hala devam eden bir egzaması var ama geçmedi malesef. Her başladığım yeni besinde tsriklenebilşyır. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan 9. Aydayız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir