Bebek Egzaması ve Alerjik Bebek de Ek Gıda

139 görüntüleme
F

Fadime M.

12 Mayıs 2026 00:16
Oğlum 5.5 aylık ve bebek egzaması olduğunu yeni öğrendik. Deneye deneye öğreneceksin neye alerjisi olduğunu dedi doktor. Hem emziriyorum hem de yavaştan tadimlara başlayım dedim. Pirinç unundan mama yaptım 2 gün yedi. İrmik daha sağlıklı diye düşünüyorum. Egzamasini tetikleyip ilerletmesininden de korkuyorum ama bı yerden başlayacağım. Hangi markalar iyi içerik olarak beyorganik ve og gordum ama
Sibel Y.

Sibel Y.

12 Mayıs 2026 00:41
Beyorganik benim bebeğimde alerjik ama irmikli meyve püreleri çok verip yedirdim kurtarıcı oluyor
F

Fadime M.

12 Mayıs 2026 15:58
Sibel Yılmazer
Beyorganik benim bebeğimde alerjik ama irmikli meyve püreleri çok verip yedirdim kurtarıcı oluyor
Başka neler yedirdiniz?? Bana fikir olur illa ki her bebek bünyesi farklı ama
G

Gizem

Premium Üye
13 Mayıs 2026 17:35
Merhabalar benim bebeğimin de süt alerjisi vardı. Çoklu alerji ihtimaline karşı tüm besinleri 3 gün deneyerek başladık. Şu an 10 aylık doktorumuz hala tahin, keçiboynuzu gibi ürünleri tüketmemize izin vermiyor.

Beyorganik, og natural ve makarna lütfen markalarını kullanıyoruz.

Gluten hassasiyeti var mı görmek için irmik deneyebilirsiniz. Ancak yulaf daha sağlıklı diye biliyorum. Onu da tadım planına alabilirsiniz.
R

Rabia D.

Premium Üye
13 Mayıs 2026 17:51
Ben iki markayı da kullanıyorum alerjisini hem kaka yoluyla hem de egzaması yani vücudunda döküntüler olması sebebiyle anlayabilirsiniz her gıdayı yavaş yavaş deneyince zaten anlayacaksınız
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir