Bebek Dil ve Zihin Gelişimi

76 görüntüleme
E

Ebru K.

14 Aralık 2025 18:24
Merhabalar artık içim içimi yedi sormak istedim kızım 1 yaş 9 aylık ve sadece baba mama gel gel diyo bay bay öpücük atıyor ne mö diyo hayvan olarak miyav diyo ama anneni göster yok göstermiyo babanı göster yok asla gözünü kulağını asla gösterme bilgi yok Tv duyduğu şarkılar bebek şarkıları ezberinde ama isme tepki yok üç kez doktora götürdüm takibi var bidaha götürmek istiyorum ama evdeki kere dinletemiyorum acaba ben mi evham yapıyorum lütfen
C

Cemile Ö.

14 Aralık 2025 18:39
1 yaşında tek kelime dönemi gayet normal. Anneni babanı göster oyunu oynayın. Biraz daha ilgi istiyor sanki. Nesneyi-kişiyi göstermeyi bilmiyor anladığım kadarıyla. Sözel olarak sürekli sorun ve bir müddet cevabı siz verin. Sizden gördükçe o da yapacaktır.
E

Ebru K.

14 Aralık 2025 18:40
Umarım öyle olur acayip şekilde kötü hissediyorum kimseye anlatamıyorum sorun olduğunu düşünüyorum sürekli ve kıyaslamaya giriyorum
C

Cemile Ö.

14 Aralık 2025 18:46
Ekranı kesmenizi öneririm. Ezbere şarkılar söylüyor
E

Ebru K.

14 Aralık 2025 18:48
Bunun bende farkındayım ve herşeyi ezbere gidiyor çok belli bunun önüne nasıl geçicem ekranı gerçektentam anlamlı kesemedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir