Bebek Deterjanı

1124 görüntüleme
G

Gülhan B. ..

14 Temmuz 2026 11:59
Kızlar merhaba

Bebegıme deterjan, yüzey ttemizleyici olarak sıveno kullanıyorum ama hıc çıkarmıyor temız ıcerıklı de olsun ıstıyorum yanı kaka lekesı bıle kalıyor
Begüm A.

Begüm A.

14 Temmuz 2026 12:21
Ben de toz sabun kullanıyorum benimki de geçmiyor bir de ek gıda dönemindeyiz yakaları her şeyin sapsarı bi önerisi olan varsa deneyelim
B

Banu

14 Temmuz 2026 12:31
Going zeero oksijen bazlı toz leke çıkartıcı öneriyorum. Temiz içerikli. Kaynar suda tozu çözdürüp biraz soğutup lekeli kıyafetleri içine koyup bıkac saat bekletiyorum bazen ovalıyorum sonra makinede yıkıyorum siveno ile. Lekeler cikiyor. Öneririm
N

Nur ..

14 Temmuz 2026 13:20
Bizimkiler de çıkmıyodu mr rabbit leke çıkarıcı önerdiler aldım 10 yıkamada muz lekelerini çıkaramayıp atmayı düşündüğüm tulumu bile tertemiz yaptı kesinlikle öneriyorum 🌸
C

Cansu G. ..

14 Temmuz 2026 13:52
Duru markasını kullanıyorum güzel temizliyor fakat az koymak lazım makinede çok fazla köpürüyor
F

Filiz D.

14 Temmuz 2026 13:58
Ben unibaby Yenidoğan deterjanını kullanıyorum lekeleri de çok güzel çıkarıyor. Bence başarılı 👏🏻 birde tavsiyem leke kıyafetin ne tarafındaysa o tarafı çevirip atın makineye ve asarken mutlaka yine güneşe doğru asın güneş de lekeleri yok ediyor.
G

Gülhan B. ..

14 Temmuz 2026 14:03
Nur 🌸
Bizimkiler de çıkmıyodu mr rabbit leke çıkarıcı önerdiler aldım 10 yıkamada muz lekelerini çıkaramayıp atmayı düşündüğüm tulumu bile tertemiz yaptı kesinlikle öneriyorum 🌸
Nasıl kullanmam gerekıyor pekı
N

Nur ..

14 Temmuz 2026 14:10
Gülhan Bedir
Nasıl kullanmam gerekıyor pekı
Bir kabın içine 1 ölçek leke çıkarıcı 2 litre kadar kaynar su koyuyorum lekeli kıyafetlerini içine atıyorum 1 saate kadar bekletebiliyosunuz ama benimkiler 10 dakikada falan tamamen çıkmış oluyo sonra sivenoyla makinaya atıyorum tertemiz oluyo
F

Fatma İ.

14 Temmuz 2026 14:11
Katı beyaz sabunla çitileyince bişey kalmıyor
R

Rümeysa

26 Temmuz 2026 23:49
Unibaby mavi kapaklı olan çok memnunum kaka tamamen sırtına çıktığında bile sadece katı kısmı sudan geçiyorum ekstra bir çitileme bile yapmadan tamamen çıkarıyor kakada hiç sorun yaşamadım ama ek gıdaya geçince özellikle salça ve muz lekesi çıkmıyor
Ş

Şükran Ö.

28 Temmuz 2026 16:34
Going zeerobun leke çıkarıcı toz ürünü harika. Her türlü lekelerde işe yarıyor. Hem de temiz içerikli
G

Gülhan B. ..

4 Ağustos 2026 00:13
Nur 🌸
Ben onu kullandım ama çıkarmadı acaba ben mı yanlış kullandım tek tel mı koyuyoruz kıyafetleri
Derya S.

Derya S.

4 Ağustos 2026 12:28
Ben ebebekten toz deterjan aldım me baby
M

Melike T.

5 Ağustos 2026 22:57
Rabbıt de guzel kurumamış kaka lekesini ebebek sprey leke çıkarıcı çıkartıyor güzel deterjan da Just Green Organic kullanıyorum yumuşatıcı da var bu markanın ama bana ağır geldi lavanta kokuyor bilginize ama deterjandan cok cok memnunum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir