Bebek Davranışları

171 görüntüleme
T

TuğçeD

19 Ağustos 2026 15:59
Bebeğinizin uykuya geçiş esnasında tekrarlı olarak yaptığı hareketler var mı mesela benimki son bir aydır memeden 1.02 çekiyor sonra diğer tarafına dönüyor sonra tekrar memeye geliyor sonra diğer tarafına dönüyor bu şekilde en sonunda uyuyor. Ya da uykusu hafif deyip uyanmak üzereysen yakasını tutup çekiştiriyor
Ş

Şeyma

19 Ağustos 2026 16:48
Benimki de aynı şeyi yapıyor  bazrn komik geliyor ama ben uyutmaya çalışırken deli de edebiliyor  normaldir muhtemelen.
T

TuğçeD

19 Ağustos 2026 17:47
Şeyma
Benimki de aynı şeyi yapıyor  bazrn komik geliyor ama ben uyutmaya çalışırken deli de edebiliyor  normaldir muhtemelen.
Evet hele dışarıdayken uyutmaya çalılırken deli olmamak mümkün değil . Kendilerini regüle edip rahatlatıp uykuya dalıyorlar muhtemelen. Çünkü sadece uyku zamanı bu davranışı yapıyor
A

Ayça

19 Ağustos 2026 19:18
TuğçeD
Evet hele dışarıdayken uyutmaya çalılırken deli olmamak mümkün değil . Kendilerini regüle edip rahatlatıp uykuya dalıyorlar muhtemelen. Çünkü sadece uyku zamanı bu davranışı yapıyor
fazla uyarılınca yaparmış doktorumuz öyle söylemişti benim bebeğim de öyleydi
T

TuğçeD

19 Ağustos 2026 19:40
Ayça
fazla uyarılınca yaparmış doktorumuz öyle söylemişti benim bebeğim de öyleydi
Nasıl bir yol izlediniz a da ne yapmak lazım
A

Ayça

19 Ağustos 2026 19:50
TuğçeD
Nasıl bir yol izlediniz a da ne yapmak lazım
açıkçası bir şey yapmadım zamanla azaldı sadece yüzünü ovuşturmaya başladı. hala arada yapıyor ama o zamanlar kadar arka arkaya olmuyor, sizin de zamanla geçer büyük ihtimalle
T

TuğçeD

19 Ağustos 2026 20:05
Ayça
açıkçası bir şey yapmadım zamanla azaldı sadece yüzünü ovuşturmaya başladı. hala arada yapıyor ama o zamanlar kadar arka arkaya olmuyor, sizin de zamanla geçer büyük ihtimalle
Evet yüz ovuşturma bizde de var kaç aylık bebeğiniz
A

Ayça

19 Ağustos 2026 20:07
TuğçeD
Evet yüz ovuşturma bizde de var kaç aylık bebeğiniz
5,5 aylık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir