Bebek Bezi Öneri

398 görüntüleme
Emel C.

Emel C.

15 Mayıs 2026 00:43
Bebegim sürekli karin ve belini kasıyor terli oluyor genelde yaz gelmeden bezini değiştirmek istiyorum sleepy double soft kullandım suan molfix deniyorum bi dönem primada kullandım ama pek fark göremedim önerebileceğiniz yapısı ince hava alan güzel bir bez var mı ?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 01:47
Slepyy bio natural kullanıyoruz memnunuz biz
Emel C.

Emel C.

15 Mayıs 2026 06:55
Fatma Albina U
Slepyy bio natural kullanıyoruz memnunuz biz
O bebeğime aşırı derecede pisik yaptı büyük paket almıştım çöpe gitti ne yazikki
B

Büşra ..

Premium Üye
19 Mayıs 2026 21:25
Bende molfix sleepy kullanıp denedim ama hiç memnun kalmadım. Prima premium care kullanıyorum şu an çok memnunum
K

Kübra Ç.

22 Mayıs 2026 00:09
Baby turco’dan çok çok memnunum, deneyin bence🌸
Emel C.

Emel C.

22 Mayıs 2026 00:19
Büşra
Bende molfix sleepy kullanıp denedim ama hiç memnun kalmadım. Prima premium care kullanıyorum şu an çok memnunum
Prima cok pahali ya surdurebilir gelmiyor bana acikcasi daha uygun fiyatli bi bez dusunuyorum 🫶
Emel C.

Emel C.

22 Mayıs 2026 00:19
Kübra Çelik
Baby turco’dan çok çok memnunum, deneyin bence🌸
Kulot bezi var mi peki ben e bebekte goremedim varsa nerden bulabilirim
K

Kübra Ç.

22 Mayıs 2026 00:21
Emel Coşar
Kulot bezi var mi peki ben e bebekte goremedim varsa nerden bulabilirim
Evet var. Ben amazon ve hepsiburada’dan alıyorum. Hepsiburada’dan yanlış anımsamıyorsam zorsam adlı satıcıdan temin ediyorum birkaç keredir. Ya da babyturco’nun kendi satıcısından.
Emel C.

Emel C.

22 Mayıs 2026 00:21
Kübra Çelik
Evet var. Ben amazon ve hepsiburada’dan alıyorum. Hepsiburada’dan yanlış anımsamıyorsam zorsam adlı satıcıdan temin ediyorum birkaç keredir. Ya da babyturco’nun kendi satıcısından.
Deneyecegim teşekkür ederim 🫶
Emel C.

Emel C.

22 Mayıs 2026 00:23
Kübra Çelik
Birde molfixle kaliplari arasinda fark var mi suan 5 numara kullaniyorum tam geliyor ama sleepy 5 kucuk gelmisti
K

Kübra Ç.

22 Mayıs 2026 00:38
Emel Coşar
Birde molfixle kaliplari arasinda fark var mi suan 5 numara kullaniyorum tam geliyor ama sleepy 5 kucuk gelmisti
Bezin üzerinde bebek kg’ları yazıyor. O şekilde alabilirsiniz ben öyle yapıyorum ve tam oluyor. Molfix’i hiç bilmiyorum ama sleepy’le fark göremedim boyut anlamında. Kilo olarak hesaplıyorlar onlar
Emel C.

Emel C.

22 Mayıs 2026 00:52
Kübra Çelik
Bezin üzerinde bebek kg’ları yazıyor. O şekilde alabilirsiniz ben öyle yapıyorum ve tam oluyor. Molfix’i hiç bilmiyorum ama sleepy’le fark göremedim boyut anlamında. Kilo olarak hesaplıyorlar onlar
Kilo olarak yaziyor ama bence cok fark ediyor ya molfix baya buyuk mesela tesekkur ederim 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir