Bebek Bezi
309 görüntüleme
Y
Yaprak ..
16 Mayıs 2026 19:10
Birçok bebek bezi markası mevcut. En sağlıklı bebek bezi markası sizce hangisi?
B
Babayeva F.
16 Mayıs 2026 19:29
Pampers
T
Tuğba B. ..
16 Mayıs 2026 19:32
Bezin sağlıksızı mı olur . Hangisi bebeğin tenine uygunsa en iyisi ideali odur o da deneyerek anlaşılır
M
Mehves
16 Mayıs 2026 19:38
Uzun Süre molfix kulandm. İyiydi ama artk sızdırıyor maalesef. Primaya geçtim
M
Mehves
16 Mayıs 2026 19:39
Sleepy yada jeny willy kullananlarında bazısı memnun bazısı değil. Prima molfix de öyle. Yani biraz denemek lazım küçük paketlerle
E
Ebru
16 Mayıs 2026 19:50
Benim kızım 5.5 aylık. Doğduğundan beri Prima Molfix Sleepy Baby Turco ve Jenny Willy markalarını denedik. Kızımda pişik sorunu hiç olmadı ama her bez de bir defa dahi olsa sızdırma yaptı. O yüzden şimdi sleepy veya molfixte kampanya bulursam alıyorum. Bez işi deneme yanılma bence

Göktenur B.
16 Mayıs 2026 20:13
Yenidoğan döneminde birçok markayı kullandım Molfix sleppey turco goon ilk oğlumda sürekli Molfix kullandım çokta memnundum 5 sene önce ama şuan Molfixte o kaliteyi bulamıyorum splepy diğer markalara göre beden olarak bana küçük geliyor ama sleepy inin ekolojik dış paketi kahverengi olan serisi var gerçekten çok beğendim hem beden olarak normal splepy göre küçük değil hemde kullandığım tüm markalar en az bı kere sızdırma yapmıştı bu yapmadı çok memnun kalmıştım şuan yaşadığım yerde bulamıyorum o seriyi o yüzden primaya geçtim hem bez sayımız zaten aylık olarak azaldığı için Prima aralarında en iyisi benim için suan
Y
Yaprak ..
24 Mayıs 2026 06:19
Çok teşekkür ederim yanıt veren herkese
Yükleniyor...