Bebek Bezi

264 görüntüleme
Büşra B. .

Büşra B. ..

17 Haziran 2025 13:32
4 buçuk aylık bebeğim. Prima premium care kullanıyorum ama gerçekten fiyatı çok yüksek gelmeye başladı. Goon kullandım bi paket çook memnun kaldım fakat sanırım Türkiye’den çekildi artık bulamıyorum.Önerebileceğiniz markalar neler
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 13:40
Kızımda sadece prima kullanmıştım. Diğer hepsi pişik yaptı. Sonra ebebek baby me kendi markası onu denedim. Ne pişik ne sızdırma hiçbir şey yaşamadık. Fiyat olarakta gayet uygun. Şimdi oğlumda da onu kullanıyorum.
Büşra B. .

Büşra B. ..

17 Haziran 2025 13:43
Evet benim kızımda hemen pişik oluyo ondan çekiniyorum ama hemen deneyeceğim teşekkür ederim 🙏
C

Ceren A.

17 Haziran 2025 13:46
Bende pişik hatta mantar sorunu ile uğraşıyorum goon kullandım gerçekten güzeldi ama bende bulamıyorum yeni bir bez arayışı içerisindeyim. 3 numara arıyorsanız babymall ve amazonda var. Ben 4 numara arıyorum ama bulamıyorum. Mavi molfixde yaramadı bize. Molfixin diğer çeşidini alıp deneyeceğim galiba
Büşra B. .

Büşra B. ..

17 Haziran 2025 13:50
3 numara arıyorum ama sürekliliği yok artık belli ki o yüzden sürekli değiştirmek yerine artık sabit bi markaya geçmek istiyorum. Sleepy çok duyuyorum hem iyi hem kötü yorumlayan çok fazla deneyeyim diyordum ama bu babyme markasına da bi bakacağım. Mantar çokkk zor olsagerek
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 13:54
Sleepy bir kere almıştım kızıma oturduğu yerde sızdırdı. Baby me gece tak sabaha kadar dursun hiç sızdırma falan yapmıyor ben yaşamadım yani. Hiçbir marka olmuyordu kızıma baby me alana kadar. O yüzden çok memnunum hiç pişik olmuyor
E

Elif A.

17 Haziran 2025 13:54
Doğumdan itibaren sleepy bio naturel kullanıyoruz kızım 7 aylık hiç bir sorunla karşılaşmadık gayet memnunuz
B

Burcu K.

17 Haziran 2025 14:12
Kızıma 6-7 ayına kadar sleepy kullandım bi süre sonra sızdırma sorunu yaşadık şuan molfıx kullanıyorum ve çok memnunum
Ezgi B.

Ezgi B.

17 Haziran 2025 14:36
Biz de 2. Ayına kadar molfix kullandık, pişikten ziyade taşma işi çok sık oluyordu. Sonra tavsiye üzerine migrosun minies bebek bezini kullandık hala da onu kullanmaktayız. Ne pişik ne sızdırma ne taşma. Çok memnun kaldık.
C

Ceren A.

17 Haziran 2025 14:38
Mantar aşırı zor 1 ayı geçti resmen. Sleppyde denedim ama sert geldi bana
K

Kübra N.

17 Haziran 2025 20:42
Bebeğim neredeyse 4 aylık oldu. İlk baştan itibaren sleepy ecological kullandım. Bir ara bulması daha kolay olduğu içib sleepy bionaturel denemiştim ama sürekli sızdırma oldu. Diğerinden memnunuz sızdırma veya başka bir soruna neden olmadı
S

Sultan K.

17 Haziran 2025 22:55
Kızım çok ciddi pişik olmuştu doktorumuz premium care önerdi evet iyi ama gerçekten fiyat çok yüksek bir süre geçene kadar kullandım , muadil olarak suan kullandığım Molfix pure and soft serisi yumuşaklığı neredeyse Prima premium care e çok benziyor herhangi bir taşma pişik gibi sorunlar olmadı fşyatı da çok makul
G

Güler T. ..

24 Haziran 2025 16:09
Bende uzun bi süre prima kullandım denemek için molfix premium aldım memnunum pişik ve sızma yapmadı. Prima ile dönüşümlü kullanıyorum. Evde molfix dışarıda prima kullanıyorum.
G

Güler T. ..

24 Haziran 2025 16:11
Molfix premium'un kenardaki bant yerlerini iyi ayarlamak gerekiyor, kayıyor biraz ama yinede sızıntı olmadı.
K

Kübra N.

21 Temmuz 2025 08:09
Bebeğime sleepy kullandığımı söylemiştim. Şuan 5. Aya girmek üzere çok fazla sızdırmalar olmaya başladı. Nedenini anlamadım. Ama yorumunı güncellemek istedim
Nur G.

Nur G.

21 Temmuz 2025 11:38
Migrosun kendi bezini de tavsiye ederim
A

Ayşe V. ..

29 Temmuz 2025 17:41
Sleepy kalıpları dar ve sızdırıyor baby turco kullanıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir