Bebek Beslenmesi

188 görüntüleme
Münevver Ş.

Münevver Ş.

26 Şubat 2026 13:25
On aylık bir bebeğin kilo artışı formül mamayi çok içmesiyle mı olur yoksa ek gıdayı düzenli güzel yemesiyle mı daha fazla olur hangisi dana etkili olur
Emel C.

Emel C.

26 Şubat 2026 14:42
Benim bebegimde 10 aylık ben önce yemek sonra mama veriyorum suan tek başına yemek doyurmaz ama protein meyve sebzesine dikkat ederseniz çok güzel kilo alır
Münevver Ş.

Münevver Ş.

26 Şubat 2026 14:59
Mama ne kadar içiyor kaç kez kaç cc
Yeter A.

Yeter A.

11 Mart 2026 01:08
Emel Coşar
Benim bebegimde 10 aylık ben önce yemek sonra mama veriyorum suan tek başına yemek doyurmaz ama protein meyve sebzesine dikkat ederseniz çok güzel kilo alır
Bende öyle yaptım ama mamayı az içmeye başladı sızde öyle bır dırım var mı
Emel C.

Emel C.

11 Mart 2026 10:22
Yeter Akan
Bende öyle yaptım ama mamayı az içmeye başladı sızde öyle bır dırım var mı
Mamayı azalttıysa su içirmeye özen gösterin kabizlik olabilir
Emel C.

Emel C.

11 Mart 2026 10:23
Münevver Şahin
Mama ne kadar içiyor kaç kez kaç cc
4 saatte bir falan içiyor 3 4 kez ortalama gecede vermeye devam ediyorum
Münevver Ş.

Münevver Ş.

11 Mart 2026 12:54
Emel Coşar
Kaç cc içiyor acaba
Emel C.

Emel C.

11 Mart 2026 12:58
Münevver Şahin
Kaç cc içiyor acaba
120 içiyor genelde ama bitirmediği yasa doymayıp tekrar istedigide oluyor tabi
Yeter A.

Yeter A.

11 Mart 2026 23:04
Emel Coşar
Ya 4 saatte bır ıyı ben saat aralığını açmıyorum sanrm ondan içmek ıstemıyor sanrö .mesela 12 de kahvaltı yapsa ara öğün yada mamayı kaçta veriyorsunuz ben 3 öğün seklinde gidiyrm. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba belkı bana fikir olur xünkü zorlamak ıstemıyrm mamayı .Ek gıda mama arasına kac saat koyuyorsun bı günlük rutını yazsanz size zahmet. Her bebek farklı ama en azından kendi bebeğime göre fikir olur
Emel C.

Emel C.

12 Mart 2026 00:38
Yeter Akan
Ya 4 saatte bır ıyı ben saat aralığını açmıyorum sanrm ondan içmek ıstemıyor sanrö .mesela 12 de kahvaltı yapsa ara öğün yada mamayı kaçta veriyorsunuz ben 3 öğün seklinde gidiyrm. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba belkı bana fikir olur xünkü zorlamak ıstemıyrm mamayı .Ek gıda mama arasına kac saat koyuyorsun bı günlük rutını yazsanz size zahmet. Her bebek farklı ama en azından kendi bebeğime göre fikir olur
Sabah kalktığında iştahı pek olmuyor bir saat sonra kahvaltı yaptırıyorum şu içiriyorum biraz meyve veriyorum eline kendi yiyor uyku saatinde mama içiriyorum

Öğlen uykudan uyanınca pankek yoğurt vb şeyler veriyorum atistirmalik acıkırsa duruma göre yemekte verdiğim oluyor sonra yine uyku saatinde mama içiriyorum

Uyanınca su veriyorum meyve yoğurt falan veriyorum yine sonra akşam yemeğini yediriyorum uykudan önce yine mama bu kadar ama ben gün içinde ortalama 150 cc kadar su içirmeye çalışıyorum suluk hep elinde oluyor bide sürekli meyve falan yiyor o yüzden pek acıkmıyor olabilir mama bırakmaya çalışıyorum dahada azaltmayı düşünüyorum inşallah yapabilirim çok sık mama vermenizi tavsiye etmem bu sefer yemekten uzaklaşıyor
Yeter A.

Yeter A.

12 Mart 2026 01:02
Emel Coşar
Sabah kalktığında iştahı pek olmuyor bir saat sonra kahvaltı yaptırıyorum şu içiriyorum biraz meyve veriyorum eline kendi yiyor uyku saatinde mama içiriyorum

Öğlen uykudan uyanınca pankek yoğurt vb şeyler veriyorum atistirmalik acıkırsa duruma göre yemekte verdiğim oluyor sonra yine uyku saatinde mama içiriyorum

Uyanınca su veriyorum meyve yoğurt falan veriyorum yine sonra akşam yemeğini yediriyorum uykudan önce yine mama bu kadar ama ben gün içinde ortalama 150 cc kadar su içirmeye çalışıyorum suluk hep elinde oluyor bide sürekli meyve falan yiyor o yüzden pek acıkmıyor olabilir mama bırakmaya çalışıyorum dahada azaltmayı düşünüyorum inşallah yapabilirim çok sık mama vermenizi tavsiye etmem bu sefer yemekten uzaklaşıyor
Haklısınız mamadansa ek gıda daha sağlıklı. Teşekkür ederım cok
Emel C.

Emel C.

13 Mart 2026 20:51
Yeter Akan
Haklısınız mamadansa ek gıda daha sağlıklı. Teşekkür ederım cok
Rica ederim ne demek 🫶
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir