Bebek Bakım Ürünleri
65 görüntüleme
Ö
Özgenur E.
3 Nisan 2026 17:16
Temiz içerikli bebek bakım ürünü önerileriniz nelerdir ?
Deterjan bebek şampuanı pişik kremi bebek yağı hepsi konusunda
Deterjan bebek şampuanı pişik kremi bebek yağı hepsi konusunda
A
Ayşe G.
3 Nisan 2026 17:29
deterjan olarak siveno, şampuan için ıncia ve ecowel pişik kreminde de bepantol kullanıyorum, bebek yağı kullanmayı doktorlar tavsiye etmiyorlar ciltleri yağı ememiyor onun yerine sadece vücut losyonu kullanıyoruz
M
Müjde
3 Nisan 2026 17:45
Siveno marka ürünlerin içerikleri gerçekten güzel ve temiz

Zehra B. Ö.
4 Nisan 2026 11:42
Siveno deterjan babyplus leke çıkarıcı elimde çıkarıp sonra makina kullanıyorum
Mustela şampuan ve losyon
İncia pişik önleyici güzel gibi ama şampuanından ben pek memnun kalmadım aynı şekilde ecowell şampuan ve losyon yetersiz geldi
Mustela şampuan ve losyon
İncia pişik önleyici güzel gibi ama şampuanından ben pek memnun kalmadım aynı şekilde ecowell şampuan ve losyon yetersiz geldi

Afranur K.
4 Nisan 2026 11:57
Ben biodermanın şampuanını kullanıyorum, yüz kremi olarak mustela stelatopia, pişik önleyici olarak da yine mustela var elimde. Pişik kremi sudocrem, pişik için temiz içerik aramadım artık yanmış bir bölge için ilaç olarak kullanıyorum sadece sürekli değil.
Ama vücudu için kantaron yağından yaptığım krem var doğal siz yapabilirseniz ya da yapan birini bulabilirseniz öneririm. Buraya kadar yazdığım tüm ürünler ne olursa olsun yapay bir markaya ait, hiç biri kantaron kadar etki etmiyor bence.
Ama vücudu için kantaron yağından yaptığım krem var doğal siz yapabilirseniz ya da yapan birini bulabilirseniz öneririm. Buraya kadar yazdığım tüm ürünler ne olursa olsun yapay bir markaya ait, hiç biri kantaron kadar etki etmiyor bence.