Bebek Arabası ve Araba Koltuğunda Durmuyor..
87 görüntüleme
A
Asude
7 Kasım 2025 17:35
8 aylık bebeğim neredeyse doğduğundan beri bebek arabası ve araba koltuğunda çok sıkılıyor. Normalde bebekler sever ikisini de ama benim kızım bebek arabasında maksimum 20-30 dk geziyor etrafa bakıyor sonra başlıyor mızırdanmaya.. araç koltuğunda da aynı şeyi yaşıyorum. Bir yere seyahat edemez durumdayım. Benzer şeyleri yaşayan annelerden tavsiye almak isterim, bu durum geçici midir? 😔
İ
İ.E.
7 Kasım 2025 17:39
Benimki de ayni ya bekleyeyim burada bakalim diger anneler neler diyecek. Baglanmaktan kisitlanmaktan nefret ediyor. Yenidoganken kundak bile yapamadim. Ben valla cozum bulamadim. Arabadayken koltuktan cikariyorum yere oturtuyorum ortu serip bir yerde bir koltukta oynuyor. Kucakta bile durmuyor. Diger cocuklar bayilir arabada hatta uyur hemen benimkinde tik yok.
A
Asude
7 Kasım 2025 17:42
Ayy aynısı valla arabada kucağa alıyorum, orada da durmuyor. Hemen kendisini itiyor geriyor arkaya doğru. Aynen şimdi siz diyince hatırladım, benimki de asla kundak yaptırtmıyordu. Arabada yere oturtma fikri bile güzel geldi. Sizin bebeğiniz kaç aylık?
E
Esma T.
7 Kasım 2025 18:37
Benim bebeğimde üç aylık asla durmuyo bende bebek arabasına oyuncak aldım bi şekilde dikkatini çekmesi için ama max 15 20 dk duruyo sonra mızıklanıyo🤦♀️🤦♀️
İ
İ.E.
9 Kasım 2025 03:55
Su an 13 aylik. Hele hareketlenmeye basladiktan sonra asla koltukta tutamadim. Daha kucukken en azindan arada uyuyordu arabada. Simdi istemedigi bir seyi yaptirmak mumkun degil.