Bebek Arabası Önerisi

86 görüntüleme
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

3 Eylül 2025 18:50
Bebeğim 7aylık. Pusete artık sığmıyor. Travel sistem arabamız var ama çok ağır ve çok yer kaplıyor. Hafif kabin boy ürün önerebilir misiniz? Bebeğim kucağımdayken taşıyıp açıp kapatabilmem de önemli tabi
R

Rabia T.

3 Eylül 2025 19:16
Merhaba. Bebeğim 7,5 aylık. İlk günden beri Hamilton R2 kabin boy araba kullanıyoruz. Yer kaplamıyor ve kapanması çok kolay bu nedenle almıştık. Tek sorun araba çok hafif. Tutma kısmına bebek çantasını asamıyorum çünkü önü hemen kalkıyor. Ama açması ve tanışanabilirliği bu olumsuzluğu kapatıyor.
M

Meltem G.

3 Eylül 2025 19:27
Bende hamilton r2 kabin boy kullanıyorum kullanim olarak çok pratik tek elle açılıp kapanıyor
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

4 Eylül 2025 05:06
Bir inceleyeyim tesekkür ederim
C

Canan K.

5 Eylül 2025 09:37
Ben çok araştırdım kendim mamas papas airo aldım pusetle kullanıyorum manevrası hafifliği falan iyi ama tek elle açıp kapatamıyorum kolay kapanıyor ama tek elle değil. Eğer ön barı olsaydı bugaboo butterfly bebek arabası alacaktm gerçi satılıyor ama. inglesina quid 2 de tek elle açıp kapanıyor. Peg perego Volo da çok güzel bebek arabası. Uzun araştırmalarım sonucu bunlar size önerilerim
Bengü I.

Bengü I.

5 Eylül 2025 09:39
Stokke Xplory kullanıyorum. Herkes çok ağır alma dedi ama iyi ki almışım. Arabanın kendisi ağır ama bu güvenli sürüş sunuyor. Ayrıca kullanımı o kadar kolay ki tek elle bile yön veriliyor. Lastikleri büyük olduğu için de her türlü yolda gidebiliyor ve en önemlisi bebeğim içinde gerçekten çok rahat. Tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir