Bebek Arabası Önerisi

100 görüntüleme
E

Ezgi D.

17 Ağustos 2025 17:12
Marka söylenebiliyor mu bilmiyorum ama ne marka model araba almamız gerekiyor karar veremedik. Sizler ne kullanıyorsunuz, memnun musunuz ? Teşekkürler
S

Selen K. B.

17 Ağustos 2025 17:14
Merhaba size Önerim Travel sistem değil de kabin boy bebek arabası almanız Ben Travel aldım ama çok pişmanım puseti zaten 3 ay ya kullanıyorsunuz ya kullanmıyorsunuz çok da pahalıya almıştım gereksiz buldum Önerim kabin boyu almanız , cybex markasına sonradan keşfettim hafif taşınabilir her yere sığar Araştırmanızı öneririm
B

Bahar K.

17 Ağustos 2025 17:14
Travel sistem arabalar engebeli yerlerde çok iyi diğer arabalara göre. Ama çok ağır oluyorlar. Biz ebebekten almıştık kendi markasıydı. Memnunduk da. Sonra ithal bi araba aldık o da kabin boy katlanıyor ama sürüşü çok rahat değil düz yol haricinde
E

Ezgi D.

17 Ağustos 2025 17:17
Çok teşekkür ederim 🙏🏼🥰
S

Selen K. B.

17 Ağustos 2025 17:33
Evet Traveller daha sağlam ve daha rahat oluyor ama eksisi ağır ve fazla yer kaplaması kabin boylar daha küçük daha hafif ama arkadaşın dediği gibi kullanımı Bir tık daha zor sizin beklentinize bağlı artık
E

Ezgi D.

17 Ağustos 2025 17:40
Ben hem bebiş rahat etsin hem de taşıma/kullanım kolaylığı arıyorum açıkçası. Güvenli olması da büyük etken tabiki. İnanılmaz rakamlar var, fikir almak istedim değer mi diye :)
N

Neslihan K. D.

17 Ağustos 2025 17:43
Ben Kraft Kenya kullanıyorum travel sistem ama hafif, katlanması kullanması çok rahat. Bebeğim 5.5 aylık halen puseti kullanıyoruz. Pusetin yapısı oldukça geniş bence araba koltuğu olarak kullanımıda güzel. Pek çok arkadaşıma tavsiye edip aldırmıştım hepimiz çok memnunuz
Ş

Şeyda B.

17 Ağustos 2025 17:47
Cybex coya model kullanıyoruz kabin boy bile oluyor hem manevrası çok iyi hemde çok hafif asla kaba büyük tekerlekli olanlardan değil
S

Selen K. B.

17 Ağustos 2025 17:49
Ben de Kraft Kenya kullanıyorum ama ben pek memnun Kalamadım ya yer kaplıyor büyük ağır evet sürüşü ve manevrası güzel ama puseti 3 aydan sonra kullanamadım şu anki aklım olsaydı Travel almazdım açıkçası
H

Hande A.

17 Ağustos 2025 18:10
Ben de daha önce büyük araba kullanmış biri olarak birkaç aydır kabin boy araba kullanıyorum her yönden pratik olduğunu düşünüyorum dünya varmış dedim☺️
N

Naz E.

17 Ağustos 2025 18:10
Yoyko city kullanıyorum çok memnunum
E

Ezgi D.

17 Ağustos 2025 18:44
Herkese çok teşekkür ederim, bana da peg prego markasının araba ve puseti önerdiler bana göre pahalı fiyatı. Tekrar araştırayım
S

Saziye G.

17 Ağustos 2025 18:46
Peg perego kullanıyorum her yönden çok iyi fiyat biraz pahalı ama değiyor
E

Ezgi D.

17 Ağustos 2025 18:51
Bugün bize de önerdiler o markayı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?
L

Leyla A.

17 Ağustos 2025 18:58
Doona i kullanıyorum, eşimde ve bende araç kullanıyorum genelde her yere araçla gidiyoruz. Bu yüzden kendime göre olanı tercih ettim, puset oto koltuğu ve araba tek bir yerde toplandığı için diğer pusetlerden büyük oluyor. Travel sistem gibi bagajda yer kaplama yapmıyor, ve oğlum da genel olarak içinde memnun gibi. Herhangi birşey aç indir yapmadan doğrudan araba yada pusete çevirebiliyorum, bir de bu markanın arabaları belli bir yaşa kadar 13 kg 1.5 yaş deniyor ama bebek gelişimine bağlı değişir. En fazla 1 yıl kullanıma uygun gibi düşünüyorum. Sonrasında kabin boy alırım diye düşündüm. Cybex pockit hem ucuz hem pratik deniyor, diğer seçeneklerimden biri de bugaboo butterfly.
S

Saziye G.

17 Ağustos 2025 19:01
Travel sistem primo viaggio serisi bizimkisi Türkiye de var mı bilmiyorum yurt dışından getirttik. Tek elle kapanıyor kullanımı rahat puseti de oto koltuğu olabiliyor ve biz 6 ayı geçik kullandık.Bebeğim çok seviyordu onda uyumayı puset bi tık ağır ama bu seride.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir