Bebek Arabası
527 görüntüleme

Zülal A.
3 Temmuz 2026 16:20
Arkadaşlar ben bir hata yaptım bir yıl önce ve travel sistem bebek arabası aldım 😭 Çok pişmanım kabin boy bebek arabası arıyorum. Uygun fiyatlı tek elle kapanabilen. Kızım bir yaşında. Uzun süre kullanacağım sonuçta bu üçüncü bebek arabası olacak. Tavsiyelerinize çok açığım 😂
E
Ebru
3 Temmuz 2026 16:39
Ben Joie pact Pro kullanıyorum kapanması kolay hafif sürüşü de iyi. Tavsiye ederim

Zülal A.
3 Temmuz 2026 16:43
Ben Joie pact Pro kullanıyorum kapanması kolay hafif sürüşü de iyi. Tavsiye ederim
B
Buket S.
3 Temmuz 2026 17:13
Ben maxi cosi eva aldım çok memnnum bebeğimle kolay hareket edebiliyorum sürmeside çok güzel 👍🏻 ben tek arabası aldım kabin boy 3 ayından sonra dışarı çıkmaya başladım gayette güzeldi o zamanlar bile 🙈
A
Ayşenur E.
3 Temmuz 2026 17:17
Prego lotus pro kullanıyorum ve doğu turundan yeni döndüm tek kelimeyle fiyatını kuruşuna kadar hak eden bir ürün ve fiyat performans kesinlikle. Bütün aradığım özellikler ondaydı alırsanız pişman olmazsınız. Tek elle kapanıyor, uv koruması var yağmurluk vs aparatı da var ama en önemlisi hafif ve tek elle bile zorlanmadan sürülüyor. Güneş gelmemesi için ekstra aparat da var
S
Sümeyra
3 Temmuz 2026 17:28
Pierre cardin jojo çok hafif tek elle katlanır
Ö
Özge T.
3 Temmuz 2026 18:10
Maxi cosi oto koltuktan çok memnun kalınca lara2 eva leona modellerini denedim mağazada ama memnun kalamadım, chicco goody xplus aldım yağ gibi gidiyor, tek tuşla kendi kendine kapanıyor ve minderi yumuşak, aynı fiyata inglesina markanın da kampanyası var o da çok güzel
C
Canan T. ..
5 Temmuz 2026 01:07
Bebeğim 5 aylık. Tek bebek arabası aldık. Joie pact pro. Biz pusetiyle birlikte aldık. Kızım hala pusetine sığıyor. Hem de puseti oto koltuğu olarak kullanıyoruz. Bebek arabası hafif ve açıp kapaması kolay. Kullanımı fena değil gibi. Yaşadığınız yere bağlı çünkü ben Bursa'da yaşıyorum ve Mudanya veya Bursa'nın bazı eski mahallelerinde arnavut kaldırımı var o zaman çok sarsıntı oluyor. Sürmesi zor oluyor ve bebek de sarsıntıya uyanıyor. Ama normal yolda gayet iyi.
Yükleniyor...