Bebek Arabası?
110 görüntüleme
C
Ceren ..
9 Aralık 2025 18:47
Merhaba, ben tek elle açılır kapanır ve hem yatış pozisyonu hem oturma pozisyonu olan belkide hepsi öyledir bilgim yok inanın bir bebek arabası istiyorum fiyat performans olursa güzel olur bebeğim şuan 2,5 aylık elimizde 1 tane var ancak onun iskeletinin freni bozuk ağır ve kullanışsız onu elden çıkaracağım şuanda da sivasta kış geliyor yani mart nisan gibi tekrar muhtemelen bebek arabasını kullanıyor olacağım o yüzden pusete gerek olmayacaktır bebişim inşallah oturabiliyor olacak. Önerilerinizi bekliyorum ☺️
A
Aslı Y.
9 Aralık 2025 18:49
Merhabalar, benimde bebeğim 2 aylık 😇 Bagi neo 2 kullanıyoruz.Çok memnunum eşim olmadan rahatça açıp kapatabiliyorum taşıyabiliyorum tekerleri vs de sistemleri çok güzel kullanışlı.Kasımda çok iyi indirime girmişti aslında :(
C
Ceren ..
9 Aralık 2025 18:52
Evet pişmanım kasım indirimlerini kaçırdığım için ancak elimdekini kullanabilirim sanmıştım dün bugün tek başıma bebek arabsı ile cebelleşince anladım ki kullanamazmışım bende aynı şekilde eşim vs yokken kullanışlı olmasını istiyorum teşekkür ederimm
D
Deniz B.
9 Aralık 2025 18:53
Bende ilk 1 yıl ağır-kaliteli-konforlu bi araba kullandım..şimdi bagi neo 2 kullanıyoruz, özellikleri çok güzel hafif, çift yön, yatış pozisyonu vs) ama bana pek konforlu gelmedi..bebeğinizi oturtarak denemenizi tavsiye ederim
E
Elif U.
9 Aralık 2025 18:54
Be-be alpine çift yönlü kabin boy bebek arabası kullanıyorum doğduğundan beri tek elle kapa aç olması çok pratik geldiği için tercih etmiştim yerel bi mağazadan aldım bilinen meşhur markalardan değil tabi ama çok uygunmdu ben 5 ay önce 6 bine almıştım☺
C
Ceren ..
9 Aralık 2025 18:55
Be-be 4baby markasının mı acaba?
İ
İ.E.
9 Aralık 2025 20:03
Benim karsima gurkan bebe magazasinin youtube kanali cikmisti araba ararken. Sayfalarinda pek cok markanin arabasini acip kapama agirlik vb gosterip tanitimini yapiyorlardi. Merak ettiginiz bir model icin de yapmis olabilirler bir bakin isterseniz. Ben kraft york travel sistem kullaniyorum memnunum gunluk kullanim icin ideal bence. Merkur bebe ve elelebabydeki modellerde fena degil. Size onerilerim olacak :)
Arabaniz varsa ve buyuk degilse bagajina sigmasini istiyorsaniz tekerlek boyutuna dikkat edin. Bazi modellerde arka tekerlekler cok buyuk oluyor bagaja neredeyse sigmiyor. Onun icin kabin boy tercih etmenizi oneririm.
Kabin boylarda genelde yatma kisminin ayari kayisla manuel oluyor. Kademeli yatis yapan bulmak zor. York modelini ondan tercih etmistim.
6ay oncesi icin portbebe/puset kullanimi tavsiye edilir. O yuzden travel sistem tercihedebilirsiniz.
Hem puseti hem arabasi hafif olsun mutlaka tasimakta zorlanabilirsiniz tek basinayken. Araba icin en ideali max 6kilo civari bence.
Esya tasima alani nisbeten buyuk olsun. Buyudukce esyalari da artiyor.
Tek elle kapanabilen bir model olsun tabi ki.
Aklima gelenler simdilik bu kadar..
Arabaniz varsa ve buyuk degilse bagajina sigmasini istiyorsaniz tekerlek boyutuna dikkat edin. Bazi modellerde arka tekerlekler cok buyuk oluyor bagaja neredeyse sigmiyor. Onun icin kabin boy tercih etmenizi oneririm.
Kabin boylarda genelde yatma kisminin ayari kayisla manuel oluyor. Kademeli yatis yapan bulmak zor. York modelini ondan tercih etmistim.
6ay oncesi icin portbebe/puset kullanimi tavsiye edilir. O yuzden travel sistem tercihedebilirsiniz.
Hem puseti hem arabasi hafif olsun mutlaka tasimakta zorlanabilirsiniz tek basinayken. Araba icin en ideali max 6kilo civari bence.
Esya tasima alani nisbeten buyuk olsun. Buyudukce esyalari da artiyor.
Tek elle kapanabilen bir model olsun tabi ki.
Aklima gelenler simdilik bu kadar..