Bebek Arabası

56 görüntüleme
A

Aleyna C. Y.

26 Kasım 2025 20:02
Uygun fiyatlı hafif bir bebek arabası arıyorum travel sistem resmen ölüm..
E

Emine T. ..

26 Kasım 2025 20:26
Ben geçen yıl trendyoldan mamma flight diye bir bebek arabası almıştım 3500 gibi bi fiyattı şimdi kontrol ettim 5 bin olmuş kabin boy bebek kucağımda tek el açıp kapatabiliyorum gayet hafifve kullanışlı uzun yürüyüşlere de çıkıyorum kullanımı çok kolay ve memnunum tek sorunu var benim boyum 170 bir tık tutma kolu yüksek olsadaha konforlu sürerdim diye düşünüyorum harici gayet iyi
A

Aleyna C. Y.

26 Kasım 2025 20:27
Puset takılabiliyor mu acaba bebeğim 53 günlük
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 20:47
be-be travel sistem bebek arabası kullanıyoruz biz. 9 ay oldu. Hem pusetli hemde portbebe tarzı kademeli yatış ve oturma kısmıda var Fiyat olarak oldukça uygun biz 1 yıl önce 4bin civarı bir fiyata aldık şimdide çok artmamış. Tek çocuk büyütecekseniz işinizi görür. Ama ikinciyi düşünüyorsanız daha kaliteli bir ürün tavsiye ederim puset ve port kısmı iyi ama dingil kısmı hor kullanılacak kadar sağlam değil🙏🏻
A

Aleyna C. Y.

26 Kasım 2025 20:48
Ağır mı hafif mi bende travel sistem var ama ağır
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 20:52
Fena değil ağırlığı. Fırsatınız olursa bebek mağazada direk bakın derim. Bizde gezerken keşfettik. Ebat olarak biraz büyük, tek elle açamazsınız dingili iki el kilitli.
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 20:53
Bu ürünü kullanıyoruz. %100 tavsiye edemem. Kullanım olarak ne aradığınıza bağlı çünkü. 🙏🏻

https://www.babymiss.com.tr/be-be-elegant-travel-sistem-bebek-arabasi-krem

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir