Bebek Arabası

79 görüntüleme
A

Ayşe N. B. T.

3 Ağustos 2025 17:36
Merhaba arkadaşlar bebek arabası olarak ne tercih ettiniz ben prego concord düşünüyorum ama ağır diyorlar tek elle değiştirme özelliği cok kullanışlı siz hangisin aldınız veya tavsiye ediyorsunuz
A

Aycan Y.

3 Ağustos 2025 17:45
Bütçeniz ne durumda bilmiyorum ama ben bagi neo kraft kenya ve Tokyo bakmıştım 3 ünüde almadım bütçeden dolayı elele lula modeli aldık fena değil gibi 11,5 a aldık pusetle
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 17:58
Merhaba ben bagi neo2 kullanıyorum çok memnunum. Tek elle açıp kapayabiliyorum çok hafif , katlandığında çok yer kaplamıyor, görünüşü de çok tatlış tavsiye ederim.
E

Elif Y. G.

3 Ağustos 2025 20:17
Bagi neo2 kullanıyorum çok memnunum tavsiye edeirm
A

Ayşenur D.

3 Ağustos 2025 20:25
Bagi neo2 kullanıyoruz çok memnunuz hafif ve kullanışlı
Z

Zelal K. ..

4 Ağustos 2025 18:55
Bütçe ne göre bak istersen
E

Ebrar S. ..

7 Ağustos 2025 22:50
Bagi Neo 2 kullanıyoruz 7 aydır oldukça memnunuz. Puseti ayrı satılıyor, ebebekten babyplus marka puset aldık, baginin içinden çıkan puset adaptörleriyle uyumlu. Pusetin ömrü zaten 6 ay sonrasında asıl bebek arabasina geçiyosunuz. Ben bu sebeple çok pahalı bir puset almak istemedim. Bagi biraz pahalı ama ömürlük bir ürün olduğu için indirimini takip edip bütçe ayırdım. Gönülden tavsiyemdir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir