Bebeğini Sağımla Besleyen ya da Beslemiş Annelere Sorum Var
297 görüntüleme
R
Rabia
4 Haziran 2026 14:41
7. Ayda bebeğinizin ek gıdayla beraber süt tüketim miktarı ne kadardı. Bebeğim günlük ortalama 500 ml içiyor galiba geceleri de çok az içer 60-80 ml şeklinde. Bu normal mi?
Daha önce ek gıda sadece tadımdan ibaretti karın doyurucu şeyler yemezdi günde bir defa tadımlık verirdim ama 7 aylık olduğundan beri 2 ana 1 ara öğün şeklinde ilerliyoruz ve gerçekten süt tüketiminde belirgin derecede azalma var. Bebeğimin ek gıdadan önce günlük süt tüketim miktarı ortalama 850-950 arasıydı ve yine geceleri normalden az miktarda süt içerdi.
Daha önce ek gıda sadece tadımdan ibaretti karın doyurucu şeyler yemezdi günde bir defa tadımlık verirdim ama 7 aylık olduğundan beri 2 ana 1 ara öğün şeklinde ilerliyoruz ve gerçekten süt tüketiminde belirgin derecede azalma var. Bebeğimin ek gıdadan önce günlük süt tüketim miktarı ortalama 850-950 arasıydı ve yine geceleri normalden az miktarda süt içerdi.
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 14:54
bence hiç sorun etme kilo alımı iyiyse ek gıdayı severek yiyorsa hiç problem yok
R
Rabia
4 Haziran 2026 15:00
bence hiç sorun etme kilo alımı iyiyse ek gıdayı severek yiyorsa hiç problem yok
G
Gülüş ..
4 Haziran 2026 15:14
Kilo alımı genelde sınırda oluyordu doktorumuz bu yüzden artık tadımı bırakıp doyurucu öğünlere geçmemi söyledi bunu uyguladığımdan beri az süt içiyor. Yemekten sonra 80 ml kadar süt içiyor. Suyu içmiyor. Grip olmasıyla yeni düzene geçmemiz aynı zamana denk geldi acaba o yüzden mi süt içmede isteksiz diyorum. Öksürüyor, sesi kısıldı sanırım boğazı da ağrıyor bu mu etkiledi acaba diyorum
R
Rabia
4 Haziran 2026 15:14
Ek gıdayı arttır sonuçta bu çocuk hayatı boyunca yemek yiyecek canım evet hasta olduğu için belki iştahsız ama sen ek gıdaya ağırlık ver sütte de zorlama içtiği az değil merak etme 🤭
Ü
Ülya K. A. ..
7 Haziran 2026 20:36
Kilo alımı genelde sınırda oluyordu doktorumuz bu yüzden artık tadımı bırakıp doyurucu öğünlere geçmemi söyledi bunu uyguladığımdan beri az süt içiyor. Yemekten sonra 80 ml kadar süt içiyor. Suyu içmiyor. Grip olmasıyla yeni düzene geçmemiz aynı zamana denk geldi acaba o yüzden mi süt içmede isteksiz diyorum. Öksürüyor, sesi kısıldı sanırım boğazı da ağrıyor bu mu etkiledi acaba diyorum
R
Rabia
9 Haziran 2026 12:54
Merhaba iyi günler bende meme reddi nedeniyle 3 aydır sagarak veriyorum 120 ml iciyor doktorumuz kilosu ve gelişimi çok iyi tadimlara başlayabilirsiniz dedi s8z bi süreci nasıl götürdünüz gıda ve süt miktarını nasıl ayatliyorsunuz
Yükleniyor...