Bebeğine Rezene Kimyon Kullanan Var mı

129 görüntüleme
S

Semanur Y.

28 Ocak 2026 11:06
Bebeğim çok gazlı Nurse harveys kullandı hiç iyi olmadı
M

Merve

28 Ocak 2026 11:13
O tür Damlalar işe yaramıyor bence. Her beslenme sonrası mutlaka gaz çıkarın çıkana kadar uğraşın bir memeden diğerine geçerken bile böyle yapın benim bebeğim kolik bir bebekti ve ben gazdan gerçekten çok çektim anca bu şekilde yapınca biraz da olsa rahatlama oluyordu anne kimyon kullanınca bebeğe gaz yapmaz demişlerdi bana da fakat gazlı bebek yine aynı devam ediyor bence bol bol masaj gece gündüz demeden karın egzersizi tummy time vs çok işe yarıyor belki işinize yarar
O

Ozlem

28 Ocak 2026 11:37
Bende nurse harveys bir defa kullanmıştım. Bebeğim çok kötü oldu kıvranmaktan. Bir daha kullanmadım. İnternette araştırdığımda o damladan yana öyle şikayeti olanlar vardı. Bebeğime rezene kimyon kullanmadım ama kendim tükettim damlayı değiştirdim sab simplex kullandım. Düzenli masaj ve yediklerime dikkat ederek azalmıştı.
M

Melda E.

28 Ocak 2026 11:54
Benim bebeğimde de gaz çok vardı. Biogaia verdik ama bence en önemlisi diğer mesajlarda yazılan gibi emzirme sonunda kesin üst gazı çıkarmak. Her alt açma öncesinde de karnına sürekli masaj yaptım o sayede biraz rahatlıyordu.
E

Esra

28 Ocak 2026 12:11
Doktorlar tavsiye etmiyoryor. Biz zinco kullandık fayda etmedi. Sab simlex ti sanırım adı çok iyi gelmişti
M

Melek T.

28 Ocak 2026 14:14
Ben kimyon çayı içtim.

Biz faydasını gördük , doktor çok içilmesini önermemişti günde bir çay bardağı kadar içebilirsin demişti.
İ

İ.E.

28 Ocak 2026 14:26
Rezeneden cay yapip ben icmistim. Hem sutu de arttirdi. Nurse harveysin de colex adli surubunu kullanmistim icinde kimyon yagi fln olan bitkisel bir surup o iyi gelmisti benimkine.

N.

28 Ocak 2026 14:26
Nurse harveys de alkol varmış. Doktor çocuğunuza alkol veriyorsunuz demişti bize.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir