Bebeğin Su İcmemesi

192 görüntüleme
G

Gülşah E. ..

15 Mayıs 2026 14:31
Bebeğim 9 aylık oldu ve artık ek gıdası ile neredeyse doyuyor anne sütü de alıyor ama asla Su iciremiyorum. Herşeyi suluklar bardak kaşık denedim ama su içmek istemiyor ne yapabilirim?
Göktenur B.

Göktenur B.

15 Mayıs 2026 14:40
Bizimkiside öyle içmiyor sürekli içirmeye çalışıyorum bende ama bı biberon suyu 5 günde anca bitiriyor
G

Gülşah E. ..

15 Mayıs 2026 14:41
Anne sütünden Su ihtiyacını karşılıyor mu acaba ? Ama habire emmek istemeside çok yordu sırf su yerine geçsin diye sürekli emzirmek zorunda kalıyorum
Latife K.

Latife K.

15 Mayıs 2026 22:33
Doyuyor olsa bile mama ya da anne sütüne belli döneme kadar devam ediliyor. Ve sıvı gıda alıyor ya çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Biz de öyleydik böyle diyordum su içmiyor diye kayırıyordum sonra kendisi susamaya başladı. Ve kendim her su içtikçe ona teklif etmiştim
G

Gülşah E. ..

15 Mayıs 2026 22:42
Latife Karadaş
Doyuyor olsa bile mama ya da anne sütüne belli döneme kadar devam ediliyor. Ve sıvı gıda alıyor ya çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Biz de öyleydik böyle diyordum su içmiyor diye kayırıyordum sonra kendisi susamaya başladı. Ve kendim her su içtikçe ona teklif etmiştim
Çok teşekkürler  insallh bizimkiler de kendisi su ister zamanla
G

Gamze M.

16 Mayıs 2026 13:06
Karşısında (o yokmuş gibi ) ballandıra ballandıra kendiniz için zamanla sizin yaptığınızı yapacağını düşünüyorum. Ben su içerken kızım çok heyecanlanıyor mesela ya da suyu görünce
G

Gülşah E. ..

16 Mayıs 2026 13:19
Onu da deniyorum bı hevesleniyor bir yudum içip vazgeçiyor. meyve suyu ile suyu tatlandırın diye öneri aldım onu deneyecegim
G

Gamze M.

16 Mayıs 2026 13:25
Gülşah Eli̇ş
Onu da deniyorum bı hevesleniyor bir yudum içip vazgeçiyor. meyve suyu ile suyu tatlandırın diye öneri aldım onu deneyecegim
Bence öyle birşey yapmayın sonrasını düşünğn hepten içmezse ?
G

Gamze M.

16 Mayıs 2026 13:27
siz bile suya 1-2 damla limon sıkıp içmeye başlayın daha sonra sadece su içtiğinizde bile ne kadar yavan geliyor oradan yola çıkın zorlamayın siz süreklş karşısında için şişeden içince çıkan ses ve baloncuklar da hoşuna gidebilir bak
G

Gülşah E. ..

16 Mayıs 2026 13:34
Evet haklısınız yoksa sadece suyu kabullendirmek daha zor olabilir sonra. Sizin dediğiniz gibi ozendirmeye devam edeyim illaki alisacaktir 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir