Bebeğin Sesten Korkması

317 görüntüleme
Ö

Özlem G.

4 Temmuz 2026 14:16
Bebeğim 10. Aylık seslerden biranda korkmaya başladı süpürge kurutma makinesi vs. Seslerinden korkmuyordu birkaç gündür ağlayıp korkudan titriyor uykusundan biranda ağlayarak titreyerek uyanıyor gündüz uykusu yapmıyor neden?
F

Feyza Y.

4 Temmuz 2026 15:08
Bizde de 9. Ayda oldu aynı durum sanırım atak döneminde vs hassas oluyorlar. Süpürgeden korkup kaçmaya başlamıştı, şimdi 10 aylık oldu süpürgeyi zevkle izliyor.
Fatma A. .

Fatma A. ..

4 Temmuz 2026 16:53
Benim bebeğim de yeni 10 aylık oldu, 8. Aydan beri huyu suyu değişti. Her sesten korkup ağlıyor gündüz uykusu 1 e dustu. Arada 1 tane de 10 dk kestiriyor sadece. Algıları falan açıldı herhalde hassaslastilar
M

Merve U.

Premium Üye
10 Temmuz 2026 13:01
Benimki 5 aylık olacak babası hapşurunca çok korkup ağlıyor kıyamam 凉
Ö

Özlem G.

11 Temmuz 2026 02:38
Fatma Aslan
Benim bebeğim de yeni 10 aylık oldu, 8. Aydan beri huyu suyu değişti. Her sesten korkup ağlıyor gündüz uykusu 1 e dustu. Arada 1 tane de 10 dk kestiriyor sadece. Algıları falan açıldı herhalde hassaslastilar
Bemim bebeğim hassaslaştığında diş döneminde olduğunu anlıyorum herşeye karşı duyarlı oluyor uyumuyor gündüzleri
H

Hatice K. ..

12 Temmuz 2026 11:26
Aynı durumdayız benimde bebeğim 9. Ayını doldurdu bu gün. Bir süredir bu şekilde herşeyden korkuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir