Bebeğin Sadece Ayakta Meme Emmesi

105 görüntüleme
S

Suna K.

28 Haziran 2025 18:51
Bebeğim 4.5 aylık. Uzamış sarılığı olması nedeniyle 2.5 aylıkken oturarak emzirmeyi denediğimde kendini geri atıp ağlıyordu. Sarilik ilerleyecek korkusu ile ayakta emzirmeyi denediğimde kabul etti. İlk zamanlar sadece akşamları böyle olsa da ilerleyen süreçte sadece ayakta meme emer oldu. Artık bazen geceleri bile otururken ağlamaya başladığı için ayağa kalkıp besleyip öyle yerine bırakıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ? Neden böyle oluyor ve çözümü nedir. Malum buyudukce ağırlaşıyor ve bu fazlasıyla yorucu.
F

Fatma B.

28 Haziran 2025 18:59
Bende aynı durumu yaşıyorum uykudan uyanınca emiyor biraz emdikten sonra kendini geriye atıp ağlıyor bende dakikalarca ayakta gezerek emziriyorum
S

Suna K.

28 Haziran 2025 19:13
Yok mudur bunun bir çözümü .. Peki bebeğinizin gaz problemi var mı ? Ben ondan dolayı olabileceğini düşünüyorum ama diğer taraftan da alışkanlık haline mi getirdi acaba diyorum
S

Semanur Ş.

28 Haziran 2025 19:17
Mide gazından dolayı yapıyor muhtemelen bizimkide öyleydi ama sizinki kadar ağır olmadı belli süreden sonra geçti şimdi ya oturarak ya da yatarak emziriyorum
F

Fatma B.

28 Haziran 2025 19:18
Gaz problemi var maalesef ben meme reddi diye bakıyordum olaya
S

Semanur Ş.

28 Haziran 2025 19:23
Öyle yaptığı anda sırtına pat pat vurun kolayca çıksın gazı sonra tekrar devam edin emzirmeye öyle deneyin birde
S

Suna K.

29 Haziran 2025 02:57
Ben alttan gazi oluyor ve oturunca baskı yapıyor olarak bakıyorum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabii.

Mide gazını düzenli olarak çıkarıyorum ama alt taraftan gazı oluyor. Zaten memeyi istememesi keyfi değil acı çekiyor gibi davranıyor, zaman zaman ayağını toplayıp uzatiyor .. ayakta yerçekimi etkisi ile rahat ediyor diye öyle devam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir