Bebeğin Öpülmesi

110 görüntüleme
M

MK ..

30 Aralık 2025 18:53
Dilimde tüy bitti öpmeyin demekten defalarca söylüyorum inadına eşimin ailesi sekiz aylık bebeğimi sürekli öpüyor onlar gittikten sonra hemen banyo yaptırıyorum ben mi çok sorun haline getiriyorum sizce öpseler sıkıntı olur mu laf geçiremiyorum sanki öpmeden çocuk sevilmiyor çok geriliyorum bu durumdan
M

Melek T.

30 Aralık 2025 19:04
Çok haklısınız bu konu da sizin gibi ben de dikkat ediyorum. Ben biraz daha sert bir tavırla söylüyorum bu konularda. Ben bu zamana kadar kucaklarına da pek vermedim diyebilirim hatta eşimin ailesine. Kayınvalidem hastanelere çok sık gittiği için bu konu da özellikle dikkat ettim.
Hiç masum değil öpücük bişey olmaz diyenlere daha sert bir ses tonuyla söyleyince mecbur sizi dinlemek zorunda kalıyorlar.😢
M

MK ..

30 Aralık 2025 19:07
Eşimle ikimiz birden uyarıyor zaten yeni hasta oldular aşırı da bir salgın var ama inadına yapıyor gibi davranıyorlar hatta eşim çocuga dokununca öyle dokunma böyle dokunma diye ona kızıyorlar iyice çıldırıyorum
C

Cerennn

30 Aralık 2025 19:09
Siz çok haklısınız ama ınsanlar anlayışsız. Benim oğlum bu sebepten dolayı bir çok kez hasta oldu.Grıp oldukları halde öperler. Oğlumu sözde özledikleri için gelirler. 1 gün sonra oğlumun illa burnu akar sonra sanki ben çocuğu hasta etmısım gibi davranırlar. Bende çok sıkıldım bu durumdan. Bu sebepten dolayı eşimle bile geriliyoruz bazen. Ama karşındaki anlamadıktan sonra bir adım yol alamiyorsun maalesef
M

Melek T.

30 Aralık 2025 19:09
Ayy hastalarsa bence eve de iyileşene kadar almamalısınız. Ben iki aileyi de kabul etmiyorumhasta olduklarında
E

Emine S.

30 Aralık 2025 19:13
Bebeğimin ilk haftasında başladılar öpmeye . Allahım onları doğramadan nasıl durmuşum acaba lohusayken. Şimdi de hala devam ediyor bu durum malesef . 5 aylık olduk çok şükür bir şey olmadan . Eğer grip hasta değilse yada belirtileri yoksa endişelenmeyin bir şey olmaz . Yoksa kafayı yiyecek duruma geliyoruz. Yada pat pat kavga edeceğiz ortası yok 😀
M

MK ..

30 Aralık 2025 19:15
Maalesef onlardan banada geçti virüs sürekli maske takıyorum kendimi çok sıkıyormuşum gerek yokmuş o kadar
G

Gökçin N.

30 Aralık 2025 19:16
Hpv, Ebv gibi virüsler öpücükle bulaşabilir. Kişinin hasta olması gerekmez. Lütfen bebeklerinizi öptürmeyin ne olursa olsun. Çok ciddi sonuçları olabilir.
M

Melek T.

30 Aralık 2025 19:18
Bu çocuk benim çocuğum ve sınırlarımın olması kadar doğal bir durum yok bu sınırlara bence herkes uymak zorunda. Her çovuğun bünyesi bir değil bir hastalık olduğunda hiç kimse ilgilenmeyecek aramayacaklar bile bu yüzden ben bu sınırımı hiçbir zaman aşmalarına müsade etmiyorum zaten hassas bir beneğim var Atopik bir cilde sahip 😢
Hilal K. .

Hilal K. ..

31 Aralık 2025 18:24
Maalesef insanlar cok anlayışsız biz başkasının çocuğunu öpüyor muyuz hayır kucağımıza bile izin almıyoruz insanlardaki bu rahatlığı anlamiyorum
E

Elif V.

1 Ocak 2026 00:37
Ya herkes bu konudan muzdarip eşimin babası sakallarıyla gelip öpüyo eşim elif kızıyo demesine rağmen biz öperiz diyolar. Kayınvalidem de bugün üzerimde kızgınlık var ama çocuğu görmeye gelcem dedi ya sabır Allah'ım ne cahil insanlarla uğraşıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir