Bebeğin Kilosunun Önde Gitmesi

89 görüntüleme
G

Gülten Ü. ..

25 Kasım 2025 06:24
29 haftalık hamileyim ama bebeğin kilosu 32 haftalık gözüküyor böyle bir durum yaşayan oldu mu erken doğum riski olabilir dediler ama korkmalımıyım
Fadile B.

Fadile B.

25 Kasım 2025 06:29
Son adet tarihiniz doğru mu benim de başıma geldi ben adetliyken son gün anlamıştım ama ilk günüymüş arada bir iki hafta oynuyormuş öyle bir de bebeğim zaten kilolu bir bebekti 4 kg doğdu
G

Gülten Ü. ..

25 Kasım 2025 06:33
Normalde 22-23 haftalığa kadar hep normal haftasında ilerledi haftasıyla uyumluydu o yüzden yanlış olucağını düşünmüyorum ama olabilir de tabi benim ilk kızım da 4 kilo doğdu ama onda böyle bir şey dememişlerdi o yüzden biraz tedirgin oldum
A

Asude

25 Kasım 2025 06:36
Merhabalar, benim de 2 hafta hep önden gitti. Erken doğum riski olmuyor, bebeğiniz ele gelen toplu bir bebek olur daha iyi 🥰 Ben 38.hafta dolduğunda sezeryan olmuştum. Bebeğim 3.750 olarak sağlıkla doğdu. İçiniz rahat olsun. Bana iri bebek önden gidiyor dediler hep, ilk çocuğum olduğu için tecrübesizlikten kocaman bir bebeğim olacak diye hep korkmuştum. Kucağıma bir verdiler kilosu iyi olmasına rağmen yine de küçücüktü güzeller güzelim. 💕içinizi ferah tutun, sağlıkla kavuşun.
G

Gülten Ü. ..

25 Kasım 2025 06:39
Oh rahatladım biraz teşekkür ederim ikinize de 🙂
M

Melike M.

25 Kasım 2025 08:20
Benimde 2-3 hafta önden gidiyordu erkek bebek.38+5 te sezeryan ile doğum yaptım.Çok güzel geçti hamileliğim hiç bi sorunum olmadan doğumum gerçekleşti.Bebeğim 4040 kg dogdu bebeğimde bende gayet sağlıklıyız.Anne normalin üzerinde kilo alırsa bebek önde gider dedi doktorum.17 kilo almıştım gebeliğim boyunca.Erken doğum olmadı yani.İçini ferah tut dua et bol bol en hayırlı zamanda bebeğini kucagına alırsın inşallah🙏🏻💕🧿
G

Gdkmc

25 Kasım 2025 08:30
Bazen ultrason cihazlarında yanılma oluyor doğumda ultrasona göre artı ya da eksi kilo durumuyla karşılaşılabiliyor
G

Gülten Ü. ..

25 Kasım 2025 08:32
Çok teşekkür ederim dönüşleriniz için içim çok rahatladı sağolun🙂💕
A

Asude

25 Kasım 2025 10:35
Bu arada evet ultrason cihazlarında da ölçüm %100 tutmuyor. Bana da 4 kiloyu geçer kilosu demişlerdi, son kontrolümde kilosu 3.900 olarak ölçüldü ama doğduğunda 3.750 oldu. ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir