Bebeğin Kilo Almaması ve Açken Ağlamaması

115 görüntüleme
A

Ayten S.

16 Temmuz 2025 09:17
Doğum kilosu 3530 7 aylık şuan 7 kg. 7 inci ayda hiç kilo almadı gram bile oynamadı. Bütün gün emekliyor hiç durmuyor. Sadece uyuduğu zaman duruyor. Dışarıda her şey ilgisini çekiyor dışarda da emmiyor biraz emip bırakıyor açıkınca ağlamıyor. Sadece anne sütü ve ek gıda. Takviye olsun diye devam sütü aldık aptamil onu da içmedi . Tattım çok şekerli sanırım o yüzden. Kaşık mama aldım ama kafam çok karışık rica etsem cevaplayabilir misiniz. Yani açken ağlamıyor huzursuzlanıyor saçımı çekiyor çenemi ısırıyor hareketleri artıyor sadece 😞😞
R

Rabia C. ..

16 Temmuz 2025 10:03
Cişli bezleriniz sizi tatmin ediyorda doyuyor demektir. 6 aylık benim bebeğim de cekim gücleri zamanla artiyor 1 2 dakika anca memede duruyor. Benim bebegimde 3 4 saat emmese aglamiyor. Zaten 6. Ayindan sonra 150 gr 300 gr almasi gerekiyir. Belkide 6. Aydaki kilonuz 7. Ayinizi tamamliyor. Endiseniz varsa bir cocuk doktoruna danısın. Bence kilosu gayet iyi.
R

Rabia C. ..

16 Temmuz 2025 10:05
Dis cikarriyorsa onunda etkisi cok fazla asiri derecede istahsizlik yapiyor. Benim bebegim 3 gun boyunca emmedi. Agzina siringayla damlattik. Sizi cok iyi anliyorum bende yasiyorum ayni seyleri. Duzelir merak etmeyin🌸
L

Latife

16 Temmuz 2025 18:24
Uyandığı saatlerde uykusu tam açılmadan emzirmeyi deneyebilirsiniz, gün içinde de ses ve yoğun ışık olmayan loş ortamlarda emzirmeyi deneyin. benim bebeğim de 4. Ayda az emiyordu bu şekilde yeniden başladı. Olabildiğince ses ve gürültüden uzak emzirin gece rüya öğünü yapabilirsiniz
A

Ayten S.

20 Temmuz 2025 15:57
Güncel yazıyorum aptima devam sütü denedim içmedi. Hipp devam sütü aldım onu da içmedi sanırım ek gıda ve meme ile devam edeceğiz kabul etmiyor diğerlerini kaşıkla da verdim içmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir