Bebeğin Gelişimi

100 görüntüleme
Ş

Şeyma

10 Nisan 2026 17:02
Son adet tarihime göre 23 haftalık ancak doktorum bugün bebeğin gelişiminin 22 hafta civarı olduğunu söyledi tedirgin oldum bu normal bir durum mu ne yapmak gerekir
Fatoş .

Fatoş ..

10 Nisan 2026 17:42
Endişelenmeyin bebişler her kontrolde ya bir hafta ilerde ya da geride olur bu bebekte bir sorun olduğu anlamına gelmemektedir.Gelişimde bireysel farklılıklar vardır.Bebeğin genetiği beslenmeniz her şey etkiliyor. beslenmenize çok dikkat edin folik asidi ihmal etmeyin.Sonuç olarak 4 kilo olan da sağlıklı 3 kilo olanda stres yapıp bebeğinizi etkilemeyin hamileleğinizin tadını çıkarın.
Ş

Şeyma

10 Nisan 2026 17:57
kanımda geçmeyen bir enfeksiyon ve büyük ihtimalle Hpv var bugün test yaptırdım o yüzden biraz endişelendim acaba etkiledi mi diye yanıtınız için teşekkür ederim 🥹
Z

Zanapkr

12 Nisan 2026 21:34
Merhaba kızım 37 haftada 3 hafta gelişim geriliği ile doğdu 2300 gr Dı anne karnında beslenemiyordu artık zayıf kalmıştı erken doğum ve sezaryen doğum oldu korkmayın beslenmenizi Bi tık artırın ve ilaçlarının varsa kullanın Bn bu hataları yapmıştım birde doktor kontrollerine gidin ki gelişinden haberdar olun kızım şuan 18 aylık zayıf ama çok şükür sağlıklı
Ş

Şeyma

14 Nisan 2026 23:59
Merhaba, Bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim tavsiyelerinizi mutlaka uygulayacağım teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir