Bebeğin Banyoda Yanında Durması
117 görüntüleme
İ
İrem
11 Aralık 2025 07:20
Merhabalar, bebeğini desteksiz büyüten annelerimizden biriyim. Duşa girdiğimde bebeğimi de anakucağına koyup banyoya alıyorum. Kaç aylık olana kadar bunu yapabilirim? Cinsel kimliği ne zaman gelişiyor acaba ve özel bölgelerin farkına varıyor? Hem annelerimizden hem de uzmanlarımızdan cevap bekliyorum
A
Ayşegül Ü.
11 Aralık 2025 07:58
Ben de böyle yapıyorum ve şöyle düşünüyorum, en azından banyoda benim olduğumu algılıyor ve kendini yalnız hissetmiyor, ani bir durum olursa müdahale de ederim diye düşünüyorum,yani hem bebeğim hem benim için daha rahat. Gönül ister ki o banyoda durmasın ama desteksiz olunca yapacak daha iyi bir çare yok. Cinsel kimliğin sadece bu şekilde etkilenebileceğini düşünmüyorum, çocuklarda cinsiyet ayrımı ileri yaşlarda oturuyor. Şu an ihtiyacı güvende hissetmek.

Sena M.
11 Aralık 2025 08:07
Bende o şekilde yapıyorum desteksiz büyüten anneler bu şekilde oluyor maalesef. İçeridentek başına kalmasındansa yanımızda olması daha iyi olduğunu düşünüyorum. Cinsel kimliği 3-6 yaş arası oluşuyor diye biliyorum
İ
İrem
11 Aralık 2025 08:40
Çok teşekkürler arkadaşlar, ben de öyle düşünüyorum , sağlıkla büyüsünler inşallah