Bebeğimin Sürekli Ağlaması :( Osman Hocam Yardım Lütfen …

148 görüntüleme
Ö

Özlem K. A.

21 Haziran 2025 11:14
Bebeğim 5 haftalık son bir iki haftadır özellikle bu hafta sürekli ama sürekli ağlıyor - besleniyor ve 15-20 dk sonra başlıyor ağlamaya ve ancak meme ile sakinleştiriyorum. Sütüm yetersiz daha çok mama ve meme ile gidiyorum çişli bez sayısı yeterli aslında. Geçen hafta aç olduğuna yorup mama verdim kilosu da gayet güzel arttı fakat yine huysuzdu. Bu hafta emzirme danışmanına başvurdum mamayı azalttı bez ve kiloyabalıp daha da huysuzlandı ve artık memesiz hiç sakinleşmez oldu. Ne yapacağımı şaşırdım lütfen bu neden olabilir ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
S

Semanur Ş.

21 Haziran 2025 11:17
Alerji olma ihtimali olabilir reflüsü olma ihtimali olabilir bizimde öyleydi özellikle geceleri sürekli ağlayarak uyanırdı bizimki çok gazlıydı 4. Ayda egzamalar çıktı alerji doktoruna gittik direk gazlı bir bebekmiydi geceleri uyuyor muydu diye sorular sordu yani hep yaşadıklarım alerjiden dolayıymış
K

Kamuran O.

21 Haziran 2025 11:32
Atak haftasından dolayı olabilir bizimde öyle olmuştu. 5. Atak haftasının belirtilerini okuyun isterseniz
Ö

Özlem K. A.

21 Haziran 2025 11:33
Ama bu durum 2 haftadır sürüyor, son 1 haftadır şiddetlendi. Bu kadar uzun sürer mi bilemedim
N

Nilgün K.

22 Haziran 2025 11:31
Benım bebegımde sızınkı gıbıydı bız bu durumu 6.aya kadar cektık sureklı aglardı goturmedıgım doktor kalmadı hepsıds gaz sancısı dedı şükür 6. Ayda rahatladık ben erken doğduğu ıcın bu kadar çok sıkıntı cektık dıye düşünüyorum rabbım yardımcınız olsun çok zor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir