Bebeğimin Kilosu Bu Kadar Önemli mi
370 görüntüleme
U
Umut S.
27 Temmuz 2026 17:21
Arkadaşlar oğlum 8 aylık oldu bugün doğum kilosu 3000 boyu 50 cm güncel kilosu 8900 boyu 75 cm iştahsız mızmız bir çocuk her gören bu çocuk niye bu kadar zayıf neden neden diye diye beni hayattan soğuttular . Çocuk ek gıda yemiyor istemiyor ama söylenenleri o kadar çok takıyorum ki ağlaya ağlaya zorlaya zorlaya bir kaşık da olsa yesin diyorum. Gerçekten artık çok yoruldum kafa dağıtmak için temiz hava almaya sahile gidiyorum hiç tanımadığım biri gelip annesi bu çocuğa sen yemek vermiyor musun diye hadsizlikte bulunuyor. Benim çocuğum gerçekten zayıf mı çünkü doktora da gitmedik bu ay aşı olmadığı için bana normal geliyor ama ben mi yanlışım acaba
G
Gözde
27 Temmuz 2026 17:34
8900 kilonun neresi az anlamadım benim oğlum 8 aylık 7400 😅😅😅😅
U
Umut S.
27 Temmuz 2026 17:40
8900 kilonun neresi az anlamadım benim oğlum 8 aylık 7400 😅😅😅😅
G
Gamze G.
27 Temmuz 2026 18:38
Benim bebeğimde aynı 8 aylık boyu 68 kilosu da 9 doktorumuz kilo aldırmaya çalışma annesi kilosu gayet iyi dedi. İşin enteresan tarafı kime ne sizin bebeğinizin kilosundan ay insanı deli eder böyle hadsizler çocuğun kilosunun boyunun maşallahı var kaldı ki az ve kısa olsa dahi sizene! en iyisi sizene ve seni ilgilendirmez deme kaslarınızı güçlendirmek çünkü insan oğlu bu su üstünde yürüseniz yüzmeyi bilmiyor derler her şeye bir kulpları var!
G
Gamze G.
27 Temmuz 2026 18:39
Ayrıca tontiş bebeğe madalya takmıyorlar tontiş demek sağlıklı ya da zeki demek de değil boş yapıyorlar kısaca elalem takmayın kafaya
G
Gülcan Ş.
27 Temmuz 2026 18:46
bence boyu da kilosu da iyi takmayın etrafınızdakileri bebekler dönem dönem iştahsız oluyorlar kendinizi çok yıpratmayın emziriyorsanız emzirin mama içiyorsa mama verin ek gıda almıyor diye üzülmeyin buradaki bir çok annenin en hassas noktası ek gıda dönemi
B
Büşra Ş.
27 Temmuz 2026 19:32
Benim de 8 aylık olacak 7400 kilosu bir ay hiç kilo almadı gelişimi vs iyiydi ama doktor mamaya başlattı 5. Ayda ve ek gıdaya bi yandan zayıf diye üzülüyorum ama çok şükür sağlıklı. Mamaya başladığıma bile pişmanım çünkü emmesi azaldı. Gelişimi normalse hiç takmamak gerek yapısı böyle demek ki diyorum.
G
Gülcan Ş.
27 Temmuz 2026 19:35
Benim de 8 aylık olacak 7400 kilosu bir ay hiç kilo almadı gelişimi vs iyiydi ama doktor mamaya başlattı 5. Ayda ve ek gıdaya bi yandan zayıf diye üzülüyorum ama çok şükür sağlıklı. Mamaya başladığıma bile pişmanım çünkü emmesi azaldı. Gelişimi normalse hiç takmamak gerek yapısı böyle demek ki diyorum.
B
Büşra Ş.
27 Temmuz 2026 21:08
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
G
Gülcan Ş.
27 Temmuz 2026 21:09
Golden goat
B
Büşra Ş.
27 Temmuz 2026 21:24
Teşekkür ederim inşallah fayda görürsünüz
U
Umut S.
27 Temmuz 2026 23:26
Benim bebeğimde aynı 8 aylık boyu 68 kilosu da 9 doktorumuz kilo aldırmaya çalışma annesi kilosu gayet iyi dedi. İşin enteresan tarafı kime ne sizin bebeğinizin kilosundan ay insanı deli eder böyle hadsizler çocuğun kilosunun boyunun maşallahı var kaldı ki az ve kısa olsa dahi sizene! en iyisi sizene ve seni ilgilendirmez deme kaslarınızı güçlendirmek çünkü insan oğlu bu su üstünde yürüseniz yüzmeyi bilmiyor derler her şeye bir kulpları var!
U
Umut S.
27 Temmuz 2026 23:29
B
Büşra E.
27 Temmuz 2026 23:37
Hayattan soğudum çevremde o kadar hadsiz insan var ki bu çocuk zayıf diye diye bir ara benden habersiz çocuğa revani vereni gördüm şeker vermiyorum dediğim halde
Yükleniyor...