Bebeğimin Kilosu Bu Kadar Önemli mi

370 görüntüleme
U

Umut S.

27 Temmuz 2026 17:21
Arkadaşlar oğlum 8 aylık oldu bugün doğum kilosu 3000 boyu 50 cm güncel kilosu 8900 boyu 75 cm iştahsız mızmız bir çocuk her gören bu çocuk niye bu kadar zayıf neden neden diye diye beni hayattan soğuttular . Çocuk ek gıda yemiyor istemiyor ama söylenenleri o kadar çok takıyorum ki ağlaya ağlaya zorlaya zorlaya bir kaşık da olsa yesin diyorum. Gerçekten artık çok yoruldum kafa dağıtmak için temiz hava almaya sahile gidiyorum hiç tanımadığım biri gelip annesi bu çocuğa sen yemek vermiyor musun diye hadsizlikte bulunuyor. Benim çocuğum gerçekten zayıf mı çünkü doktora da gitmedik bu ay aşı olmadığı için bana normal geliyor ama ben mi yanlışım acaba
G

Gözde

27 Temmuz 2026 17:34
8900 kilonun neresi az anlamadım benim oğlum 8 aylık 7400 😅😅😅😅
U

Umut S.

27 Temmuz 2026 17:40
Gözde
8900 kilonun neresi az anlamadım benim oğlum 8 aylık 7400 😅😅😅😅
Boyu uzun diyorum anlamıyorlar
G

Gamze G.

27 Temmuz 2026 18:38
Benim bebeğimde aynı 8 aylık boyu 68 kilosu da 9 doktorumuz kilo aldırmaya çalışma annesi kilosu gayet iyi dedi. İşin enteresan tarafı kime ne sizin bebeğinizin kilosundan ay insanı deli eder böyle hadsizler çocuğun kilosunun boyunun maşallahı var kaldı ki az ve kısa olsa dahi sizene! en iyisi sizene ve seni ilgilendirmez deme kaslarınızı güçlendirmek çünkü insan oğlu bu su üstünde yürüseniz yüzmeyi bilmiyor derler her şeye bir kulpları var!
G

Gamze G.

27 Temmuz 2026 18:39
Ayrıca tontiş bebeğe madalya takmıyorlar tontiş demek sağlıklı ya da zeki demek de değil boş yapıyorlar kısaca elalem takmayın kafaya
G

Gülcan Ş.

27 Temmuz 2026 18:46
bence boyu da kilosu da iyi takmayın etrafınızdakileri bebekler dönem dönem iştahsız oluyorlar kendinizi çok yıpratmayın emziriyorsanız emzirin mama içiyorsa mama verin ek gıda almıyor diye üzülmeyin buradaki bir çok annenin en hassas noktası ek gıda dönemi
B

Büşra Ş.

27 Temmuz 2026 19:32
Benim de 8 aylık olacak 7400 kilosu bir ay hiç kilo almadı gelişimi vs iyiydi ama doktor mamaya başlattı 5. Ayda ve ek gıdaya bi yandan zayıf diye üzülüyorum ama çok şükür sağlıklı. Mamaya başladığıma bile pişmanım çünkü emmesi azaldı. Gelişimi normalse hiç takmamak gerek yapısı böyle demek ki diyorum.
G

Gülcan Ş.

27 Temmuz 2026 19:35
Büşra Şenol
Benim de 8 aylık olacak 7400 kilosu bir ay hiç kilo almadı gelişimi vs iyiydi ama doktor mamaya başlattı 5. Ayda ve ek gıdaya bi yandan zayıf diye üzülüyorum ama çok şükür sağlıklı. Mamaya başladığıma bile pişmanım çünkü emmesi azaldı. Gelişimi normalse hiç takmamak gerek yapısı böyle demek ki diyorum.
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
B

Büşra Ş.

27 Temmuz 2026 21:08
Gülcan Şahan
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
Golden goat
G

Gülcan Ş.

27 Temmuz 2026 21:09
Büşra Şenol
Golden goat
Teşekkür ederim inşallah fayda görürsünüz
B

Büşra Ş.

27 Temmuz 2026 21:24
Gülcan Şahan
Teşekkür ederim inşallah fayda görürsünüz
Rica ederim İnşallah
U

Umut S.

27 Temmuz 2026 23:26
Gamze Gamze
Benim bebeğimde aynı 8 aylık boyu 68 kilosu da 9 doktorumuz kilo aldırmaya çalışma annesi kilosu gayet iyi dedi. İşin enteresan tarafı kime ne sizin bebeğinizin kilosundan ay insanı deli eder böyle hadsizler çocuğun kilosunun boyunun maşallahı var kaldı ki az ve kısa olsa dahi sizene! en iyisi sizene ve seni ilgilendirmez deme kaslarınızı güçlendirmek çünkü insan oğlu bu su üstünde yürüseniz yüzmeyi bilmiyor derler her şeye bir kulpları var!
Hayattan soğudum çevremde o kadar hadsiz insan var ki bu çocuk zayıf diye diye bir ara benden habersiz çocuğa revani vereni gördüm şeker vermiyorum dediğim halde
U

Umut S.

27 Temmuz 2026 23:29
Büşra Şenol
Biz de aylardır golden goat kullanıyoruz benim oğlum hiç meme almadı sütüm hiç gelmedi . Çok şükür sağlıklı olsunlar da . Ben oğlumun kilosunu bu kadar takmazdım ama insanlar o kadar taktırıyor ki . Kilo alsa bu defa niye bu kadar tontiş diyecekler
B

Büşra E.

27 Temmuz 2026 23:37
Umut Süleymanoğlu
Hayattan soğudum çevremde o kadar hadsiz insan var ki bu çocuk zayıf diye diye bir ara benden habersiz çocuğa revani vereni gördüm şeker vermiyorum dediğim halde
Çevremizdeki insanlar asıl bizi yoran. Arkadaşım bebeğin gayet güzel kiloda ve sağlıklı şükret etrafa kapat kendini. Ben yeni aştım bu süreci psikolojik destek aldım. Çevrendekilere de kırılır üzülür düşünmeden sınırlarını koy. Şeker vermiyorum benim çocuğum benim kuralım böyle büyütmek istiyorum diye tavrını belli et. Ekran konusunda çok anlaşmazlık yaşadım açıyorum zaten bakmıyo , bak sesden korkuyo televizyon açmıyon sese alışık değil hepsi duydum yaşadım. Ben annesiyim ve bu benim çocuğum istemiyorum ben onunla güzel vakit geçirmek istiyorum. Sevelim diye alıp televizyon açılmasına tahammül edemiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir