Bebeğimin Kilosu
118 görüntüleme
M
Melike K.
30 Mart 2026 01:23
Bebeğim 37+1 haftalık dk 2780 47cm doğdu her ay kilosu çok iyi artıyordu 1er kilo gibi ama 3ve4. Aya girerken 400-500 gr arası arttı şuan en son bu ayın 25 inde 6.400 geldi boyu da 64 cm . Herkes kilosu çok az diyor annesütü ve mama alıyor ne yapacağımı şaşırdım evet bence de kilosu iyi ama diş çıkarırken daha çok zayıflar diyorlar herkes tombul bebeğe alıştı sanırım benim de moralim bozuluyor açıkçası bu ay da sadece 425 gram alınca ne yapmam gerek bana öneri verebilir misiniz nasıl bi yol izleyeyim
A
Ayşe N. K.
30 Mart 2026 01:39
Benim bebeğim de aynı şekilde her ay 1 kg alıyodu 3-4. Ayında 400 gr 500 gr almaya başladı aslında bebek sağlıklı ilerliyosa bence kilonun önemi yok bende sizin gibi hem anne sütü ve hem mama veriyorum bence kilo alımı çok güzel ilerlemiş hiç canınızı sıkmayın doktor sağlıklı diyorsa gerisi hiç önemli değil 🥹💕
M
Melike K.
30 Mart 2026 01:41
Ya evet öyle ama çevreden gelen tepkiler insanın sinirini bozuyor daha fazla ne yapabilirim diye düşünüyorum sık beslesem o da olmuyor kabul etmiyor bebeğim ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
S
Songül
30 Mart 2026 01:53
Benim bebeğim de öyle o aylarda 400 gram alıyordu. Kafama çok takmıştım sütüm yetmiyor triplerine de girmiştim koştur koştur doktor gittim tabiki oda bana her ay 1 kilo alamaz 1 yaşında 15 kilo Bi çocuk gördün mü sen hiç ay ay azalacak büyüyor demişti. Yani zaten normali buymuş. Ek gıdaya geçince de aynısı olacak 500 gramı görünce mutlu olacaksın.
M
Melike K.
30 Mart 2026 04:15
Benim bebeğim de öyle o aylarda 400 gram alıyordu. Kafama çok takmıştım sütüm yetmiyor triplerine de girmiştim koştur koştur doktor gittim tabiki oda bana her ay 1 kilo alamaz 1 yaşında 15 kilo Bi çocuk gördün mü sen hiç ay ay azalacak büyüyor demişti. Yani zaten normali buymuş. Ek gıdaya geçince de aynısı olacak 500 gramı görünce mutlu olacaksın.
Yükleniyor...