🍼 Bebeğimin Karnından Gelen Gurultular: Neler Oluyor? 🧐

240 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Mart 2026 16:38
Kızım mamasını içtikten sonra karnından garip sesler geliyor. Hani çok su içince karnımız 'luh luh' eder ya, tam olarak öyle!  Acaba mamayı fazla mı veriyorum? Yoksa artık hep sıvı beslendiği için mi böyle oluyor? Ek gıdayı artırmamın vakti mi geldi?"(8 ay 7 günlük)
G

Gülcan Ş.

3 Mart 2026 23:08
Mamayı gündüz kaç kez ve kaç ml verıyorsunuz
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Mart 2026 23:13
Gülcan Şahan
Mamayı gündüz kaç kez ve kaç ml verıyorsunuz
4 defa 150 CC sabah ve akşam yemek o da yani çok az
G

Gülcan Ş.

3 Mart 2026 23:14
Aslında normal yani şu içiyor mu
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Mart 2026 23:24
Gülcan Şahan
Suyu az tüketiyor 15 20 CC sabahtan akşama yani o da zorla
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Mart 2026 23:25
Gülcan Şahan
Yanlış mı yapıyorum acaba sabah akşam verek ara öğün bizde genelikle olmuyor yemiyor mamayı içince o yüzden biraz azaltsamı diye düşünüyorum
G

Gülcan Ş.

3 Mart 2026 23:30
Bende öyle yapıyordum ama 8 buçuk aylık olunca mamayı az içiyordu sabahları ek gıdayla başlıyorum sabaha uyuyup uyanınca mama verıyorum öğlen ek gıda öğle uykusuna yatırıp uyanınca mama aksam da ya mama yada ek gıda ama benım kızım çok az içiyor mamayı 40 yada 50 ml gece de aynı az içiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Mart 2026 23:50
Şu an kaç aylık peki 珞
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Mart 2026 23:51
Bir yerde yanlış yapıyorum herde ya mamayı içince yemek yemez yemek yese mama içmez hani bekliyorum da 3 4 saat ara geçsin acımsın diye ama nafile
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Mart 2026 07:50
Ben sizin zamanınızda önce ek gıda veriyordum uyuyana kadar acikiyordu sonra uyuturken mama veriyorum hala da öyle
Yasemin S.

Yasemin S.

5 Mart 2026 21:02
Benim oğlum da 8 aylık oldu aynı ses onda da var ama hiç irdelemedim açıkçası. Şuan mama reddi var dişten dolayı günde 600ml mamayı geçsin diye uğraşıyorum. Ek gıdada sorun yok allahtan ama mama kısmı az mı çok mu her kafadan ayrı ses çıktığından inanın bilmiyorum.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

5 Mart 2026 21:44
Yasemin S.
Benim oğlum da 8 aylık oldu aynı ses onda da var ama hiç irdelemedim açıkçası. Şuan mama reddi var dişten dolayı günde 600ml mamayı geçsin diye uğraşıyorum. Ek gıdada sorun yok allahtan ama mama kısmı az mı çok mu her kafadan ayrı ses çıktığından inanın bilmiyorum.
Yazdığınız çok iyi oldu ☺️ peki kaç öğün veriyorsunuz ve onu nasıl ben geliyorsunuz yani ben mama ile ek gıdayı çok karıştırıyorum birbirine
Yasemin S.

Yasemin S.

9 Mart 2026 20:23
🧸Ebru Keleş 🧸
Yazdığınız çok iyi oldu ☺️ peki kaç öğün veriyorsunuz ve onu nasıl ben geliyorsunuz yani ben mama ile ek gıdayı çok karıştırıyorum birbirine
Kusura bakmayın yanıtınızı geç görmüşüm. Doktorumuz 2 ana 1 ara öğün şeklinde tarif etti o şekilde veriyorum. Mama ile ek gıda arasında en az 1.5 saat olmasına dikkat ediyorum. Mama deseniz günde 4 defa mama içiyor şuan onları de hep uykularına denk getiriyorum başka türlü malesef içmiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Mart 2026 20:49
Yasemin S.
Kusura bakmayın yanıtınızı geç görmüşüm. Doktorumuz 2 ana 1 ara öğün şeklinde tarif etti o şekilde veriyorum. Mama ile ek gıda arasında en az 1.5 saat olmasına dikkat ediyorum. Mama deseniz günde 4 defa mama içiyor şuan onları de hep uykularına denk getiriyorum başka türlü malesef içmiyor
Estağfurullah olsun öneli değil sonrdan dönmeniz bile yeti☺️

Peki kaç cc mama iciriyorsnuz 1 defada

Yanlış anlamasanız acaba kaç kilo doğdu ve kaç kilo şu an bebişiniz☺️殺
Yasemin S.

Yasemin S.

9 Mart 2026 20:58
Oğlum 3220 gram doğdu şuan 8 aylık ortalama 8700 gram ağırlığında. Biz hep mama ağırlıklı gittik benim sütüm azdı malesef. Son 2 aydır da komple mamaya geçtik diyebilirim. Normalde öğün başı 150 ila 180ml içiyordu. Ama şuan diş mevzumuz olduğu için çok karmaşık durumdayız. Bazen 100ml içiyor bazen 150ml içiyor bazense hiç içmiyor. Hatta ben hipp kaşık mama aldım formül mama ile hazırlanıyor mama içmediği zaman bununla desteklemeye çalışıyorum. Kilosunu 20ml ile çarpınca öğün başı mama miktarı belirlenebilir diyen bir doktor da görmüştüm instagramda ama oda ne kadar doğru bilemiyorum. Ben en son doktorumuz aracılığıyla talebine göre mama vermeye başlamıştım oda 150-180ml arası değişkenlik gösteriyor.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Mart 2026 21:05
Yasemin S.
Oğlum 3220 gram doğdu şuan 8 aylık ortalama 8700 gram ağırlığında. Biz hep mama ağırlıklı gittik benim sütüm azdı malesef. Son 2 aydır da komple mamaya geçtik diyebilirim. Normalde öğün başı 150 ila 180ml içiyordu. Ama şuan diş mevzumuz olduğu için çok karmaşık durumdayız. Bazen 100ml içiyor bazen 150ml içiyor bazense hiç içmiyor. Hatta ben hipp kaşık mama aldım formül mama ile hazırlanıyor mama içmediği zaman bununla desteklemeye çalışıyorum. Kilosunu 20ml ile çarpınca öğün başı mama miktarı belirlenebilir diyen bir doktor da görmüştüm instagramda ama oda ne kadar doğru bilemiyorum. Ben en son doktorumuz aracılığıyla talebine göre mama vermeye başlamıştım oda 150-180ml arası değişkenlik gösteriyor.
Çok çok teşekkür ederim detay detay anlattığın için sağulun 珞
Yasemin S.

Yasemin S.

9 Mart 2026 21:06
🧸Ebru Keleş 🧸
Çok çok teşekkür ederim detay detay anlattığın için sağulun 珞
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 珞請
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

10 Mart 2026 07:48
Yasemin S.
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 珞請
﫰殺
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir