Bebeğimin İş Yapmama Garezi Var

89 görüntüleme
S

Seren D.

8 Ağustos 2025 06:19
Umarım doğru başlık altındayimdir. Oğlum 15 aylık. Son 2 aydan beri mutfağa girip is yapmak resmen kabusum oldu. Yanıma gelir bağıra bağıra ağlayıp pacalarima yapışır. Her öğün hazırlığında böyle. Bana olan düşkünlüğün artması zaten var da yemek hazirlamama olan garezi nedir anlamıyorum ama ciddi oranda sinir sistemimi yıprattı artik. Hem mama diye ağlıyor hem ona yemek hazirlamama izin vermiyor. O bağırıs cagiris içinde iş yapıyorum, tam bir eziyet oldu.
Esra D.

Esra D.

8 Ağustos 2025 07:37
Merhaba kızım 21 aylık bzde bu durumu çok yaşıyoruz. Çözümü yok oyalayabilcek şekilde bişeylerle meşgul edip kısa kısa mutfağa gidip geliyorum. Ama 15-20 ay arası çok daha fazlaydı bu durum biraz daha azaldı şimdilerde. Mutfakta yanıma küçük bi kaba su koyup önüne veriyorum onla ilgilenirken işimi halletmeye çalışıyorum. Basit ama etkili sizde bir deneyin ben suyla oynatmanın ekmeğini yiyorum bu yaz boyunca 😁
İlsu O.

İlsu O.

10 Ağustos 2025 00:31
Merhaba; kanguru, sling tavsiye ederim bu gibi çıkmaz anlarda. Bebeğinizin iş yapmanıza garezi yok, size ihtiyacı var. 🤗🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir