Bebeğimin İdrarı Kahverengiye Yakın
111 görüntüleme

Zeynep U. ..
28 Haziran 2025 15:20
KıIm 7 ay 28 günlük ek gıda ve anne sütü alıyor İskenderun’da yaşıyoruz ve yaşadığımız yer çok sıcak su içirmeye çalışıyorum ama günde 100 cc mümkün değil içmiyor idrarı kahverengi bu renk susuzluktan mı yoksa başka bir durumdan mı kaynaklanıyor doktora götürmeli miyim ?
S
Semanur Ş.
28 Haziran 2025 16:00
Yani bir sorun var gibi kendinizin idrar rengi öyle olsa şüphelenmez misiniz? Yeterli sıvı aldığından eminseniz başka sorun vardır. Eğer suyu çok içmiyorda pipetli suluklardan alın bebekler daha çok seviyor onda su içmeyi

Zeynep U. ..
28 Haziran 2025 16:39
Tamam teşekkür ederim pipetli suluğu da beğenmedi maalesef
S
Sebila Ö.
1 Temmuz 2025 17:20
Merhaba benim de kızımın koyulaşmıştı 11 aylık sık sık su teklif ettim şimdi biraz biraz içiyor idrarı da farkediyor zaten hemen.alıştırma bardağı ya da kaşıkla vermeyi de deneyebilirsiniz

Zeynep U. ..
1 Temmuz 2025 17:59
Ek gıdaya başladığımızdan beri alıştırma bardağı kullanıyorum sık sık emzirme ve her fırsatta su teklif ederek birazcık açıldı ama yaşadığımız yer çok sıcak bebeklerde çok terliyor teşekkür ederim bilgileriniz için

Tuğba K. T.
Emzirme Danışmanı
24 Temmuz 2025 07:54
Sıvı kaybından dolayı böbrekler daha konsantre idrar üretiyor olabilir Bu durumda bezde idrar koyu sarı hatta turuncu olabilir..Eğer yeterli sıvıyı sağlıyorsanız mutlaka bir hekime danışın.Enfeksiyon açısından değerlendirilmesi gerekebilir.
Daha fazla bilgi için @atakumemzirmedanismani instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın,sevgiler.
Daha fazla bilgi için @atakumemzirmedanismani instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın,sevgiler.
E
Elif Y. G.
3 Ağustos 2025 20:27
Su içirmek için zorlamanıza gerek yok Osman hoca 1 yaşına kadar hiç su içmese bile gerek yok demişti umarım yanlış hatırlamıyorumdır anne sütü ve mama suyu karşılıyor . Yaz aylarında terden kaynaklı daha az idrar oluyor fakat idrar daha yoğun geliyor büyük ihtimalle normal bir durumdur bende aynı sebepten gittim doktor bu şekilde açıkladı idrar testi alındı normaldi

Zeynep U. ..
3 Ağustos 2025 20:29
Bizde de bir sıkıntı yok artık suyu serin veriyorum öyle daha iştahlı içiyor sonuçta onlarda bizim minik versiyonumuz ılık su bu sıcaklarda içilmiyor kızımda sanırım o yüzden içmek istemiyormuş suyu yeterki düzeyde alınca idrarımız düzeldi çok şükür