🍼 Bebeğimin Hastalık Sonrası Beslenme Reddi ve Bitmeyen Uykusuzluk 🤱
94 görüntüleme

Ebru K. ..
8 Şubat 2026 22:12
"7 ay 15 günlük bebeğim yaklaşık 8-9 gündür hiçbir şey yemiyor. 'Hiç' derken gerçekten abartmıyorum; ağzına bir kaşık bile sürmüyor. Belki mama içer diye umut ediyorum ama mamayı da reddediyor. Aç olduğu için hem uyku düzenimiz bozuldu hem de haliyle çok halsiz düştü. Aslında her şey yaşadığı o hastalıktan sonra başladı, bütün düzenimiz altüst oldu. En sevdiği yiyecekleri hazırlayıp önüne koysam da fayda etmiyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, çok endişeliyim ne yapa bilirim ne zaman geçer bu durum ne den oluyor anlamıyorum... 😔💔"

Fatma A. U.
8 Şubat 2026 22:14
Kızımla aynı gün doğmuş bebeğiniz hastalık onu çok zorlamış belli oyuzden bişey yemek istemiyor mamayı uyurken deneyin belki içer
İnşallah biran önce düzelir geçmiş olsun
İnşallah biran önce düzelir geçmiş olsun

Ebru K. ..
8 Şubat 2026 22:17
Uykuda vs veya uyanınca veya arlarda hata şırınğayla kaşıkla şekil değiştirerek çok şey dendim asla yemiyor apartısız şekilde böyle yani zorlanıyorum da ilaki açıkaçak diye düşünüyorum ama yok yani @Fatma Albina U
G
Gülcan Ş.
8 Şubat 2026 22:19
Çok geçmiş olsun 20 yada 30 ml de almıyor
G
Gülcan Ş.
8 Şubat 2026 22:21
Benım kızım da öyleydi ama en azından biraz da olsa 20 yada 30 ml kadar da olsa içerdi sonra baktım ki dişleri çıkmış sonrasında rahata erdik ama bu süreçte zorlamadım kendimi strese sokmadım çünkü bebekler bizim üzerimizde ki o stresi anlıyorlar gerılıyorlar sakin olmaya çalışın gerekirse bir süre teklif etmeyin siz karşısında oturum siz yiyin öyle öyle alışır yer
S
Ssssss
8 Şubat 2026 22:27
Oğlum da hastalandı ek gıda almak istemedi üstne diş sancısı yani hem diş hem hastalık küçücük bedene zor geliyor kolay değil tavsiyem ağrı kesici verin veya kullandığınız ilaçları verin uykuları normale döner ağrıları diner en azından emer açık hava iyi gelir hava aldırın yani oğlum hastalandı hastalığı atlattı tam 1 hafta sonra ağzını açmak istedi iştahsız isteksix çok zor

Fatma A. U.
8 Şubat 2026 22:29
Uykuda vs veya uyanınca veya arlarda hata şırınğayla kaşıkla şekil değiştirerek çok şey dendim asla yemiyor apartısız şekilde böyle yani zorlanıyorum da ilaki açıkaçak diye düşünüyorum ama yok yani @Fatma Albina U

Ebru K. ..
8 Şubat 2026 23:33
Çok sever meyve ama malesef evet bazen de yemiyordu ama en azından mama içiyor du @Fatma Albina U

Ebru K. ..
8 Şubat 2026 23:34
Hayır baya bekliyorum ama asla içmiyor hani evet yemek istemez ama hani hiç mi yani açılmaz ben bile dayanamıyorum açlığa yani o nasıl yapıyor analamıyorum@Gülcan Şahan

Ebru K. ..
8 Şubat 2026 23:36
@Ssssss ağır kesici de veriyorum ağırısı geçtiği an uyuyor uykuda veriyim diyorum ama kabul etmiyor uyumayı tercih ediyor ☹️
G
Gülcan Ş.
8 Şubat 2026 23:53
Çok üzüldüm ya bi doktora götürdünüz mü belki başka birsey vardır çünkü en azından bir meyve bir bisküvi yemek ister ne biliyim 5 saatin sonunda en azından 30 ml mama içmek ister tamamen yemıyorsa doktora götürün belkı bir tahlil valan bişey ister