Bebeğimin Geçmeyen Hırıltısi Var Öksürük Karın Grultusu Sürekli Kusma Elbi
83 görüntüleme
G
Gülbahar A. ..
11 Ocak 2026 16:12
Bebeğime sma mama verdim doğduğunda sütum geç geldi süreli ağlıyordu kusuyordu gözüne kadar fışkırıyordu kusması doktora gittik doktor normal diye aldırmadi fazla besliyorsun dedi 20 günlük bebeğin nasıl böyle kusması normal olur çok ağlıyor diyordum normal diyordu başka doktora gittik o zaman şikayetler devam ediyorve egzama çıktı bide kakasını kendisi yapmıyordu fitil verip yolladı oda bizi sonra başka doktora gittik kakasınn fotoğrafları vardı gösterdim oda bişey bulamadı alerji dedi yalnız yine şikayetler devam ediyodu alerji maması çocuğumu perişan etti hırıltısi var geçmiyor burnunu temizlemen lazım diyor yolluyorlar gerçekten delirmk üzereyim şimdide karnı gurulduyor kakasında kırmızı gibi bişey var kötü kokuyor meme reddide oldu ne olur iyi bir doktor görsünbu mesajı toksinli sma mama sonrası yaşadık bunları bide gece kfasniniy geriye atarak uyuyor hiçbiri normal değil ne yapacağımı bilmiyorum prof doktora gidecem en son
N
Nurten
11 Ocak 2026 17:22
Çok geçmiş olsun mutlaka bir alerji doktoruna götürün tekrar sma mamayı söyleyin mutlaka. Yorum yazayım ki belki üste çıkar.
M
Meltem G.
11 Ocak 2026 17:32
Endişenizi çok iyi anlıyorum alerjik bir bebek büyütüyorum 24 aylik oldu çok şükür zor zamanlar geride kaldı anlattiklarinizin hepsini fazlasıyla bizde yaşadık hirilti hormalama karin guruldamasi kakada kırmızı kan noktaları ve egzama bu bebeklerde çok normal doktor doktor gezsenizde durum değişmeyecek onlarında alerjide yapabileceği çok bir şey yok takip etmek dışında ben holle organic keci sutlu mamayla büyüttüm kızımı alerji mamasi kullanmadım maddi durumunuz el verirse deneyin bu mamayi derim birde alerjik bebek olduğu için biz 12 ayi dolana kadar hergun bigaia probiyotik kullandık birde ek gida başlarken mutlaka alerji uzmanı bir doktorla başlayın siz kendiniz tadım yapmayın anaflaksi geçiren bir bebegin annesi olarak size tavsiyem bebegi iyi gözlemleyin anormal bir şey farkederseniz en yakın acile gidin hirilti horlama benim kızımda hala devam ediyor 2 hafta önce KBB gördü yeniden alerjiye bağlı geniz eti 4 yasinda tekrar görelim o zaman büyük ihtimalle kendiliğinden geçecek dedi bebeğe egzama için bioderma atoderm ürünlerini kullanın iyi geliyor vücudu içinde bioderma duş yagi ciltteki kurumayi engelliyor egzama da sorununuza çare olabilir zor bir süreç ama geçiyor emin olun
G
Gülcan Ş.
11 Ocak 2026 17:34
Çok geçmiş olsun umarım iyi doktora denk gelirsiniz mama olayı çok sıkıntı ben kusma ve kabızlık şikayetiyle 3 boyunca doktora gittim en son mamayı değiştirdik kabızlık bitti ama sulu kaka yapıyor şimdi de başka mama deneyecegız
G
Gülbahar A. ..
11 Ocak 2026 17:53
Çok teşekkür evet bilmeden Bioderma atoderm Krem almıştım Golden goat1 kullanıyorum şuanda sanki kakada kan var gibi alerji maması tadı berbattı evolvia bebeğim daha kötü oldu doktora dedim zoruna gitti nasıl olur iyi gelir dedi yok dedim daha çok reflü boğulacak gibi oluyor çocuğum bizi alerji doktoruna sevk edin dedim gerek yok dedi şimdide eşim devlet hastanesi hijyenik değil daha çok mikrop kapar diye götürmüyor siveno deterjan şampuan kullanıyorum
G
Gülbahar A. ..
11 Ocak 2026 17:53
Teşekkürler size de geçmiş olsun gerçekten çok zor
G
Gülbahar A. ..
11 Ocak 2026 17:54
Bizde 5 aylık olmak üzereyz özel hastanedeki doktorlar başından saviyor bence çocuğumve ben neler çektik halende çekiyoruz
G
Gülbahar A. ..
11 Ocak 2026 17:56
Zaten ilaç vs kullanmakda istemiyorum bakalım ne olacak
M
Meltem G.
11 Ocak 2026 18:16
Doktorların alerjide bebekler için yapabilecegi çok bisey yok o yüzden mecbur kalmadan alerji klinigine yönlendirme yapmıyorlar bizi de baştan alerji dediler ama yonlendirmediler sonra benim kızım alerjiye bağlı beslenmeyi reddetmeye başladı 2 aylıkken 700 gr verdi 2 gün hastanede beslemeye çalıştılar bebek hiç bir şekilde beslenmeyi kabul etmeyince mecbur gönderdiler ama orası da bisey yapamadı o yüzden alerji klinigine göndermiyorlar diye kendinizi üzmeyin
G
Gülbahar A. ..
11 Ocak 2026 18:22
Kıyamam size ve bebeğinize ya 😔🥺 benimde ailem çok abartiyorsun diyorlar ama normal Bebek böyle olmaz iki ay boyunca ilaçsız kaka yapmıyordu şimdide kusma falan varbu ay az kilo almışt aile hekimliğinde dediler özel hastane doktorları çok iyi diyorlar
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar inşallah şimdi nasıl bebeğiniz inşallah oda sizde iyisinizdir
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar inşallah şimdi nasıl bebeğiniz inşallah oda sizde iyisinizdir
M
Meltem G.
11 Ocak 2026 18:31
Benim bebeğim büyüdü 24 aylik oldu çoğuda gecti çok şükür sizinde geçecek endişelenmeyin çok güzel günler geçecek ben gece gündüz ağlardım şimdi sadece anı kaldılar zamanla kilosu da iyi olacak alerji de bitecek sizin rahat günleriniz de gelecek az sabredin yaşayan bilir nasıl bisey olduğunu Allah yardımcınız olsun
G
Gülbahar A. ..
11 Ocak 2026 18:42
Allah razı olsun sizden 🥰🤲🏻 gelsin o günlerde bebeğim sağlıklı mutlu olsun bende göreyim onu kesinlikle yaşayan bilir sadece 😘