Bebeğimin Egzaması

63 görüntüleme
S

Sibel Y.

7 Nisan 2026 15:04
Fotoğraf yükleyemiyorum ama üst gövde kısmı kuru pütürlü ve kızarık. Doktor egzama dedi mustelanın atopik kremini kullanıyorum ama gördükçe üzülüyorum. Var mı öyle olan aranızda🥺
B

Begüm A.

7 Nisan 2026 15:11
Bize mustela krem çok iyi geldi tabi bizimki alerji kaynaklı egzama tamamen geçirmiyor ama yatıştırıp kaşıntısını alıyor
S

Sibel Y.

7 Nisan 2026 15:12
4 aylık test vs ile mi anlaşılıyor alerji olduğu acaba
Elvan C.

Elvan C.

Premium Üye
7 Nisan 2026 15:12
Kızım 5 buçuk aylık bizimde omuz dirsek ve üstünde egzama vardı bıoderma önerdı doktorumuz geçti
M

Merve

7 Nisan 2026 15:13
Benim bebeğimde de egzama vardı özellikle bacak kısımlarında oluyordu her Allahın günü iki defa nemlendiriyordum la roche posay lipikar baume ap+ kullanıyordum çok çok iyi gelmişti mustela bizde hiç işe yaramamıştı doktorum bunu önermişti
S

Sibel Y.

7 Nisan 2026 15:14
Elvan Cengiz
Kızım 5 buçuk aylık bizimde omuz dirsek ve üstünde egzama vardı bıoderma önerdı doktorumuz geçti
Sensidaly mi sanırım sıcakta alevleniyor bizimki soğuklarda biraz daha sönük
S

Sibel Y.

7 Nisan 2026 15:15
Merve
Benim bebeğimde de egzama vardı özellikle bacak kısımlarında oluyordu her Allahın günü iki defa nemlendiriyordum la roche posay lipikar baume ap+ kullanıyordum çok çok iyi gelmişti mustela bizde hiç işe yaramamıştı doktorum bunu önermişti
Ona da bakayım teşekkür ederim🥹 sanki mustelada bir işe yaramıyor gibi
M

Merve

7 Nisan 2026 15:18
Sibel Yılmaz
Ona da bakayım teşekkür ederim🥹 sanki mustelada bir işe yaramıyor gibi
Rica ederim acil şifalar dilerim bebeğinize evet bizde de hiçbir etkisi olmadı sadece yumuşattı
S

Sibel Y.

7 Nisan 2026 15:38
Merve
Rica ederim acil şifalar dilerim bebeğinize evet bizde de hiçbir etkisi olmadı sadece yumuşattı
Teşekkür ederim 🙏
B

Begüm A.

7 Nisan 2026 18:34
Sibel Yılmaz
4 aylık test vs ile mi anlaşılıyor alerji olduğu acaba
Yok bizim testlerde bir şey çıkmadı küçük oldukları için çıkmayabiliyormuş diyet ve deneme yoluyla bulduk süt ve yumurta alerjisi var şu an bildiğiniz 6 aylık
S

Sibel Y.

7 Nisan 2026 18:51
Begüm Aksoy
Yok bizim testlerde bir şey çıkmadı küçük oldukları için çıkmayabiliyormuş diyet ve deneme yoluyla bulduk süt ve yumurta alerjisi var şu an bildiğiniz 6 aylık
Hadi ya bende çocuk alerjisine mi götürsem diye düşünmüştüm
B

Begüm A.

7 Nisan 2026 20:09
Sibel Yılmaz
Hadi ya bende çocuk alerjisine mi götürsem diye düşünmüştüm
Maalesef testte çıkmayanların oranı daha çok ama çıkanları da duydum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir