Bebeğimin Bir Yanağı Diğerinden Daha Büyük Böyle Bişey Yaşayan Var mı
248 görüntüleme
M
M B.
8 Temmuz 2026 13:36
Doktor olabilir dedi bir yere yönlendirmedi ama içimde bir korku var olabilir diyip geçiştirilecek bir şey mi
H
Hatice S.
8 Temmuz 2026 14:11
Olabilir benim kiziminda öyle daha çok sol tarafa yattigi için sol taraf daha büyük sol tarafla daha çok emdiği için başka bölgelerinde kol bacak omuz sırt gibi yerlerde bi farklılık yoksa sorundegil
M
M B.
8 Temmuz 2026 15:11
Olabilir benim kiziminda öyle daha çok sol tarafa yattigi için sol taraf daha büyük sol tarafla daha çok emdiği için başka bölgelerinde kol bacak omuz sırt gibi yerlerde bi farklılık yoksa sorundegil

Fatma A. U.
8 Temmuz 2026 16:24
Benim kızımında öyleydi sağ yanağı daha büyük gözüküyordu hep aynı tarafa yatmaktan oluyormuş onunduyunca yüz üstü egzersizleri sıklaştırdık geçti

Meryem G. ..
10 Temmuz 2026 21:00
merhaba benimde doğuştan öyle dikkatli bakmayınca fark edilmiyor hatta fark eden olmadı. Bebeğimde tek yanak büyük dudak da tek yere kayıyordu gülerken ağlarken ama şuan bir yaşında normal. Korkulacak bir şey değil bende çok doktora danışmıştım bu konuyu.
M
M B.
15 Temmuz 2026 13:55
merhaba benimde doğuştan öyle dikkatli bakmayınca fark edilmiyor hatta fark eden olmadı. Bebeğimde tek yanak büyük dudak da tek yere kayıyordu gülerken ağlarken ama şuan bir yaşında normal. Korkulacak bir şey değil bende çok doktora danışmıştım bu konuyu.
Yükleniyor...