Bebeğimi Oyalayamıyorum :(

639 görüntüleme
T

Trksmyy

16 Haziran 2026 14:28
6 buçuk aylık bebeğim var uyanıklık süresi uzadıkça artık oyalamak da zor olmaya başladı. Her şeyden çok çabuk sıkılıyor yere bırakıyorum oyuncaklarını koyuyorum maksimum 5 dk sonra sıkılıp ağlıyor. Piyanolu oyun halısı var orda da bi 10-15 dk anca vakit geçiriyor. Ana kucağında zaten artık durmak istemiyor. Oturtup önüne oyuncak koyuyorum birlikte oynamak için ondan da sıkılıyor hemen. 2 saati doldurana kadar mahvoluyorum . Tükendim resmen oyalamak için neler yapıyorsunuz öneriniz nedir?
N

Nazlıcan

Premium Üye
16 Haziran 2026 14:37
Benim bebeğim de yaklaşık 5 aylık, ben balkona falan çıkarıyorum kuşları arıyor binalara falan bakıyor. Yemek hazırlarken mutfağa götürüyorum sağa sola yürürken bana bakıyor böyle oyalıyorum
Ş

Şeyda N. ..

16 Haziran 2026 14:37
Ay yemin ederim aynı durumdayım. Telefon tv de vermek istemiyorum ama cidden oyalamak çok zor
Özlem A.

Özlem A.

Premium Üye
16 Haziran 2026 14:43
Anakucağı takın. Sırtı size yapışsın, o sizin gibi öne baksın. Böyle de 30-35dk ayakta yapacağınız işler yapın
Özlem A.

Özlem A.

Premium Üye
16 Haziran 2026 14:46
Birde buraya yazacak annelere ricam, bu dönem çok zor çünkü algılar açılıyor , bebek hareketleniyor ama hala tam kendi dengesini bulabilmişte değil bu sebeple anneye çok ama çok yük biniyor fakat 2-3 aya büyük ölçüde rahatlama olacak. Bu zor süreçte ekran vermeyin lütfen. Bakın bunun bedeli gerçekten ağır olur ve ömürlük pişmanlık olur. Bir kaç aya , bir ömür gibi kıyaslayın. 2 yaştan önce tlf, tablet hiç ama hiç olmamalı🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir