Bebeğimi Memeye Döndürmek İstiyorum.
63 görüntüleme

Hilal K. ..
18 Kasım 2025 09:20
Bebegin erken doğdu mama desteğiyle başladık ben de sezeryan olduğum için sütüm geç geldi. Biberona alıştı. İlk zamanlar az da olsa memeyi tutuyordu emdiğinde memeyi bosaltiyordu günde 2 3 defa da olsa emzirebiliyordun .Suan 7 haftalık artık nerdeyse hiç memeyi tutmuyor. Philips avent meme reddi yapmayan biberon kullanıyorum 2 numara. Ne yapmam lazım. Memeye geri dönsün istiyorum lütfen yardim edin
T
Tuğba B. ..
18 Kasım 2025 09:24
Gece uykuda meme verseniz anlıyor mu

Hilal K. ..
18 Kasım 2025 09:27
@Tuğba Beyazgül eskiden alırdı şimdi 2 3 dk Max geceleri
E
Esma N. ..
18 Kasım 2025 09:51
Meme reddi yapmayan biberon diye bir şey yok biberondan farklı bir beslenme aracı bulmanız lazım
A
Ala M.
18 Kasım 2025 10:08
Bizimde öyle bir sürecimiz oldu sonrasında hemen biberonu bıraktık emzirme süt kaşığı var onunla devam ettik 1 hafta geçmeden yeniden memeyi tutmayı başladı, kesinlikle tavsiye ederim en yakın e bebek mağazasından yoksada direk internetten alabilirsiniz belki uğraştırır ama sonrasında rahat edeceksiniz
M
Merve A.
18 Kasım 2025 10:46
Benimde öyle bir sürecim oldu ikinxi günde sarılık olunca biberona başladık meme reddi oldu biberonla mama ve sütümü veriyordum bir doktor 6. 7. Haftadan sonra meme veya biberonu seçer dedi genelde biberon oluyor dedi. Bende bilmeden Philipsin iki nosunu kullanmışım ki biraz dahahızlı akışlı bire göre. Emzirme uzmanından randevu aldım bu sırada pes etmedim. Biraz uykulu olduğu sırada memeyi tuttu. Tutunca hevesle birkaç saat sonra yine verdim farkında olmadan 24 saat içerisinde bir biberon mama vermişim üç gün bayağa zorlandım memeye yapıştı bu sefer ama alıştı. Biraz sert geçiş oldu beimkisi ama evet kaşık biberonla geçiş yapılabilir pes etmemek gerekiyor. Mamadan ve biberondan koparmak için.