Bebeğimi Kıskanıyorum.

91 görüntüleme
S

Serenay

6 Mart 2026 21:35
Merhaba bebeğimle doğduğundan beri ben ilgileniyorum. Normalde bana çok düşkün. Bu durum benim çok hoşuma gidiyor. 1 yaşına girdiğinden beri babasından ve babaannesinden bana gelmek istemiyor. Babasından neyse de babaannesinden gelmemesine katlanamıyorum . Bunu neden yapiyor .Beni eskisi kadar sevmiyor mu acaba
B

Buse

6 Mart 2026 21:42
Kız bebekse babaya düşkünlüğüne alışmalısn hatta bu senin için bir avantaj bile. Ama babanneden bana gelmese çocuğum bende katlanamazdim herhalde ama kendi annemden bana gelmeme durumu olsa bu kadar tepki göstermezdim yani sırf kaynana diye olabilir :)
B

Beyza ..

6 Mart 2026 21:58
Sizi sevmemesiyle alakası yok, sadece artık dünyası sadece sizden ibaret değil. Daha fazla kişiyi sevmeyi öğrendi bu kadar basit :)
Damla A. .

Damla A. ..

6 Mart 2026 22:48
Bebeğinize zarar verecekler insanlar değil sonuçta onların kanı torunu bende pek hoşlanmıyorum ama cok saygı duyuyorum
C

Cerennn

6 Mart 2026 23:12
Aslında bende öyleyim oğlum dedesine babaannesine gidince kıskanıyorum ve hatta sinirleniyorum. Ama anneme gidince onda durmak istediğinde aynı şeyi hissetmiyorum. Sanırım bu kişiler bazında değişiyor. Sadece size özgü bir durum değil.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir