Bebeğimi Göz Muayenesi İçin Hangi Bölüme Götürmeliyim

79 görüntüleme
E

Elanur

20 Şubat 2026 15:26
Bebeğim 8 aylık Çocuk doktorumuz göz doktoruna görünmemizi istedi hangi alandan randevu alacağım bilen var mı ya da yaptıran ilk göz muayenesi olacak daha önce yaptırmadım.
G

Gül Y.

20 Şubat 2026 15:32
Normal bir göz doktorundan randevu alıp muayene oluyorsunuz. Doğumdan sonra ilk kontrolünde yenidoğan hekimi ilk 3 ayda göz muayenesi öneriyoruz demişti bir aylıkken gitmiştik biz bir sorun görmemişti çok şükür ama 6. Ayda tekrar kontrole gelin demişti
Fidannur Z.

Fidannur Z.

20 Şubat 2026 15:59
Göz sağlığı hastalıklarına götürmelisiniz .
E

Elanur

20 Şubat 2026 16:45

Fidannur Zor

Göz sağlığı hastalıklarına götürmelisiniz .

Normal bir yetişkinin gittiği öyle değil mi çocuk için özel bir alana gitmeme gerek yok 🌸
Afranur K.

Afranur K.

20 Şubat 2026 16:52

Elanur🌷

Normal bir yetişkinin gittiği öyle değil mi çocuk için özel bir alana gitmeme gerek yok 

Ben istanbulda yaşıyorum bebeğim için Zeynep kamil ve Cerrahpaşa’ya gittim. İkisinde de kendi içinde göz doktorları vardı. Ama burada önemki detay şu bu hastanelerin normal çocuk hastalıklarına gittim, oradan doktor beni yönlendirdi Kbb için ayrı kağıt veriyor mesela göz için ayrı. Ben o kâğıtlar ile muayeneye girdim hastanelerde
Afranur K.

Afranur K.

20 Şubat 2026 16:54
Bu arada 182 yi aradım, oradan birebir iletişime geçince sekretere bebeğimin ayını ve göz muayenesi olması gerektiğini söyledim. Onlar beni yönlendirdiler. Bence bu şekilde kesin net bir randevu ayarlayın kendinize
Fidannur Z.

Fidannur Z.

20 Şubat 2026 16:54
Normal göz doktoru evet ben de yeni götürdüm 6 ay sonra tekrardan rutin olarak çağırdı normal göz doktoruna götürebilirsiniz
E

Elanur

20 Şubat 2026 18:00

Afranur Keskin

Bu arada 182 yi aradım, oradan birebir iletişime geçince sekretere bebeğimin ayını ve göz muayenesi olması gerektiğini söyledim. Onlar beni yönlendirdiler. Bence bu şekilde kesin net bir randevu ayarlayın kendinize

Anladım çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim çok aydınlattınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir