Bebeğime Gece Emmesini Bıraktırmak İstiyorum

157 görüntüleme
Burcu

Burcu

23 Mayıs 2026 23:32
Bebeğim 13 aylık ve gece saat başı emiyor memesiz uyumuyor artık çok yoruldum doktora danıştım diş döneminde çok zor dedi ama bu hem onun Hemde benim uyku kalitemi etkiliyor gün içinde yemesi çok iyi asla aç kalmıyor siz nasıl kestiniz nasıl emin oldunuz çocuğun hazır olduğuna deneyimlerinizi paylaşır mısınız
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

23 Mayıs 2026 23:47
Emzik deneseniz devamlı sizi emesinden iyidir diye düşünüyorum hem zor emzirmek 11 aylık kızım 5 aylıken bıraktı ve aşırı zor yani emzirme süreci gerçekten
Burcu

Burcu

24 Mayıs 2026 00:20
🧸Ebru Keleş 🧸
Emzik deneseniz devamlı sizi emesinden iyidir diye düşünüyorum hem zor emzirmek 11 aylık kızım 5 aylıken bıraktı ve aşırı zor yani emzirme süreci gerçekten
Uyurken emzikle uyuyor zaten gece uyanınca emziği almıyor meme diye ağlıyor
Bensu D.

Bensu D.

24 Mayıs 2026 01:36
Ben gece gündüz kavramını öğrettim önce güneş çıktı sabah oldu ay dede çıktı gece oldu diyerek sonra da gece oldu ay dede çıktı meme gitti sabah olup güneş çıkınca geri gelecek dedim bu şekilde bıraktık tam meme bağımlısı bir bebeğim vardı umarım sizde de işe yarar kolaylıklar diliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir