Bebeğime Bağırıyorum
357 görüntüleme
E
Edanur Ö.
28 Haziran 2025 16:00
3 aylık bebeğim var ağlama krizlerine giriyor gündüz hiç uyumuyor sabah kahvaltısıyla akşama kadar durduğum oluyor ve bende sinir krizi geçiriyorum bağırıyorum ona sonra da vicdan azabı çekiyorum dışarda bile durmuyor sürekli dört duvar arasındayım 3 aydır ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin ne olur
S
Semanur Ş.
28 Haziran 2025 16:01
Belliki bir derdi var bebeğin belki yoğun karın ağrısı çekiyordur gaz sancısı vs ya da bir yeri ağrıyordur koliklik belli saatlerde olur başka derdi var muhtemelen doktor ne diyor bu duruma
Y
Yasemin İ. K.
28 Haziran 2025 16:10
Edanur Hanım olabiliyor zaman zaman. Biz de insanız. Kendinizi suçlamayın öncelikle. Stres yapmamaya çalışın diyeceğim ama biliyorum yapılıyor. Bebekler de daha çok huzursuz oluyor ve bu döngü sürüp gidiyor. Benim gibi yaşadığınız şehirde kimseniz yoksa destek alabileceğiniz çok zor ama varsa yakınlarınız lütfen destek alın. Kötü anne olmazsınız yardım isteyince. Gelsinler baksınlar siz dinlenin, kahve için, uyuyun. Bebeğinizin mutlaka bir sıkıntısı var, doyup doymadığını kontrol edin, gaz sancısı var mı kontrol edin. Uyuması gerekiyor uyumadığı için daha da huysuzlaşıyor muhtemelen
İ
İpek M.
28 Haziran 2025 16:17
Kendini suçlama geçecek sabret
M
Merve G. Ü.
28 Haziran 2025 17:53
Yaşadığın şey hepimizin yaşandığı şey , bu süreç zor fakat geçeceğini biliyor olmamız lazım. Sakin bir anne sakin bir bebek.
Uyku eğitimi konusunda Merve Çakır ı takip ediyorum Instagramda fakat 5 ay sonrası uyku eğitimine başlıyor. bir sayfasını inceleyin, belki bir faydası olur
Uyku eğitimi konusunda Merve Çakır ı takip ediyorum Instagramda fakat 5 ay sonrası uyku eğitimine başlıyor. bir sayfasını inceleyin, belki bir faydası olur
A
Aslı S. D.
29 Haziran 2025 05:21
Edanur hanım , arkadaşımın bebeği de bu şekildeydi sürekli ağlıyordu ve hiç bir şekilde uyumuyordu 8. Aya kadar bu durumu yaşadılar. Kan tahlili gaita kültürü her şeyi yaptırdılar . Sonra bir gün bebek kanlı kaka yaptı be o gün süt alerjisi olduğunu öğrendiler. Bence bebeginizi bir doktor kontrolüne götürüp süt alerjisi olabilir mi diye sorun. Kan ve gaita tahlillerinde çıkmıyor diye biliyorum ama siz 2 hafta bir diyete girin süt ve süt ürünü içeren hiç bir şey yemeyin çikolata dahil bi gözlemleyin belki de gerçekten bir problemi vardır. Benimde 4 aylık oğlum var başlarda çok zorlandım ama sonra onun dilini çözdüm uyku saatini uyanıklık süresini ayına göre uyanık kalma aralığını hesaplayın takip ediyorum birde o yolu deneyin

Merve K. ..
29 Haziran 2025 08:04
Ay aynı benim bebeğim. Benim ki de 2 aylık. Asla uyumuyor sürekli huzursuz sürekli ağlama krizleri. Biz de çözümünü bulamadık maalesef
Z
Zehra O.
29 Haziran 2025 13:00
Benim bebeğim de öyleydi doğduğundan beri sürekli ağlama gaz kaka problemi emme problemi hepsini yaşadık şimdi 4 aylık oldu biraz biraz azalıyor ama en büyük sıkıntı desteksizlik. Ben artık dayanamayıp anneme gittim 1 ay o destekledi sağolsun öyle biraz kendime geldim. Destek isteyebileceğin birileri varsa iste kesinlikle ve geçecek ona inan. İlk oğlumda böyleydi geçti gitti bu da öyle olacak inanıyorum. Yaşadığın durumu çoğumuz yaşamışızdır sonra yine üzülen biz oluyoruz bişey anlamıyorlar ki ufacık. Aksine daha çok deliriyorlar bağırıp çağırınca daha çok huzursuz oluyorlar.
Y
Yıldız C.
29 Haziran 2025 14:17
Aynı sorunları yaşadım hala yaşıyorum. Evde sürekli ağlayıp inildeyip Dışarıda resmen morarana kadar ağlıyordu , O anda kontrol çok zor biliyorum ama onun bilerek yapmadığını düşün , bizim ev kısmı geçti sayılmaz , evin her yerine puset , bebek arabası vs bişeyler koy seni görebileceği şekilde seni izler sürekli ve seni izlerken sürekli dikkatini çekecek tonlamalarla konuş , aylarca evde değil yemek yapmak yemek yiyemedim bisküvi çikolata yaşadım , ama sadece onu avutarak geçirdim vaktimi yoksa asla başedemedim , ve sabır sabır , çözüm olurmu bilemiyorum bende biraz oldu , dışarı kısmına gelince, ben bebek arabasına yüzü insanlara dönük olacak şekilde ve arkasını heryeri görebileceği kadar dikerek oturttum. Aylarca değil evden çıkmak duşa 10 günde 1 girdiğimi biliyorum , bu arada iyi haber en fazla bi kaç hafta daha yapar , bir anda bıçak gibi kesilir ,
E
Edanur Ö.
29 Haziran 2025 15:06
Keşke dışarda yada arabada dursa da biraz gezip hava alsam o kadar bunaldım ki sürekli ağlıyorum eve hapsoldum yalnız hissediyorum

Merve K. ..
30 Haziran 2025 11:15
Edanur hanım yalnız değilsiniz inanın. Çok zor bir durum biliyorum çünkü aynısını yaşıyorum. Dün ilk defa akşam misafirliğe gittik eşimin ailesine. Herkes bebeğimin ağlamasına şok oldu. Ben anlatınca pek inandırıcı gelmiyordu onlara sanırım. Bizzat şahit oldular ve içim o kadar rahatladı ki. Biz söyleyince abarttığımızı zannediyorlar ve bu daha çok can sıkıcı. Onun haricinde ben de yalnızım kendi ailem başka şehirde ve eşimin ailesi de yardımcı olmuyor bana. Ama sabretmekten başka çaremiz yok inanın. Bu günler de geçecek diye diye kendimi teselli ediyorum. Yukarda bir yorumda da bahsedilmiş ben de aynı şekilde bırakın yemek yemeyi su içmeyi bile unutuyorum gün içinde.
M
Merve
30 Haziran 2025 11:38
Tüm annelerin dediği gibi evet belli ki bebeğinizin bir problemi var o problemi çözmeye odaklanmazsanız bağırmak da söylenmekte işe yaramıyor maalesef. Aklıma alerji geldi benim. Karın ağrısı gaz sancısı egzama gibi döküntü kakada mukus özellikle kaş arasında kulak kenarlarında konak gibi şeyler var mı bebeğinizde acaba bunlardan dolayı mı bu şekilde ?
Y
Yıldız C.
30 Haziran 2025 12:48
Benim kızım , gittiğimiz yerlerde en yol araba hiç farketmez ağzından köpükler çıkana kadar morarıp katılıp öyle ağlıyordu , sakinleştirmek için heryolu herşeyi deniyorduk , bunları anlattığımda insanlara olay anına şahit olmayanlar abarttığımı evham yaptığımı düşünüyordu , taaa ki kendileri de denk gelip ne hale geldiğini görene kadar , ancak ben çözümü bulamadım , bunun için aylardır neredeyse evimde yemek pişmiyor , 10 günde bir duşa girebiliyorum hatta tuvalete bile eve birileri gelmeden giremediğim günleri biliyorum , bisküviçikolata yiyip geçirdim aylarımı nerdeyse diyebilirim , çünkü ağlatmamalıyım yoksa o hale gelicez yine , bebek arabasında da aynı şeyleri yapıyordu , emziğini suyunu mamasını , arabanın altına hazır edip , ne olursa olsun yönünü dışarı doğru çevirip (beni asla görmeden ) öyle çıkarak buldum hava alma çözümünü , şimdi hazırlanınca kapıya bakıyo ama yön ve sistem yine aynı , bana dönünce yine yapıyor , ben anlattıklarınızdan bir sağlık problemi olduğunu düşünmüyorum bebeğinizin, ancak yine de sonuçta ulaşmak için , ilk hedef mutlaka bi doktoru görsün. Çünkü bu deneme yanılma yöntemleri bir sağlık problemi var ise işe yaramaz ve sizi daha da yorgunluğa çaresizliğe iter. Doktordan sonra bi sorun yoksa , ufak tefek denemelerle çözüm üretebilirsiniz kendinize