Bebeğimden Bana Geçen Ağır Grip Lütfen Yardım Eder Misiniz ??

67 görüntüleme
M

Merve ..

28 Ocak 2026 23:37
Bebeğim bir haftadır hasta sonra eşim oldu en son da beni vurdu hastalık şiddetli bi boğaz ağrım ve öksürüğüm var sesimde kısıldı burnum da akıyor yaklaşık 2 saattirde ateşim var parol aldım ama düşmedi halsizliğim üşümem iyice arttı emzirdiğim içşn her ilacı kullanamıyorum bitkisel hemen hemen her şeyi denedim lütfen yardımcı olacak tavsiye verecek var mı
M

Melike M.

28 Ocak 2026 23:43
Canım ben dut kurusunu cezvede kaynatıp suyunu ılık bi şekilde içiyorum(öksürüğü azaltıyor baya sütüde arttırıyor zaten),1 kaşık Tereyağını tavada eritip üstüne biraz el yapımı pekmez döküp biraz pişiriyorum.Bunuda ılık bi şekilde 1 kaşık yiyorum(kenarda dursun bi kaç saat sonra ısıtıp tekrar yiyebilirsin).Karabiberli çay iç der annem hep.İçmesi biraz zor diye içemem her zaman.Birde viks kullanıyorum ayak altlarıma(sürüp çorap giyip yatarım)boynuma ve sırtıma sürerim. Aklıma gelenler bunlar vallahi.Umarım işe yarar.Geçmiş olsun☺️
M

Merve ..

29 Ocak 2026 09:49
Teşekkürler 🙏🏻Allah razı olsun 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir