Bebeğimde Sivri Sokması Gibi Kırmızı Noktalar

53 görüntüleme
M

Meryem T.

24 Haziran 2025 21:56
Hocam bebeğim 4.5 aylık, özellikle kol ve bacaklarında kırmızı benekler oluyor. İsilik gibi birsürü ve misminik değil daha çok böcek ısırığı gibi ama böcekte ısırmıyor eminim. Gövdesinde yok. 3 aylıktan beri bu şekilde. Bir de özellikle çıplak tuttuğumda iyice belli oluyor yada kapalı olduğunda ben görmediğim için bana öyle geliyor bilmiyorum. Yaz geldi açık kıyafet giydiremiyorum bu yüzden. Hatta annem kucağına aldı zıbınlıydı her yeri kabardı kol ve bacakta. Yumuşatıcı ile yıkadığı iç in mi kıyafet temasından oldu bilmiyorum. Yoksa yediğim bir şey mi dokunuyor. Kanlı ve mukuslu kaka yok. Huzursuz değil, sadece anne sütü alıyor, beyaz tenli. Zaten banyo yaptırırken falan dokunduğjmuz yeri genel olarak hemen kızarıyor, pnömotorakstan dolayı 6 gün yoğun bakım geçmişimiz var , maalesef antibiyotik kullanımı oldu bu süreçte başka ne tür ilaçlar verdiler bilmiyorum. Hiperlaktasyondan dolayı gaz problemimiz hep var, bu aralar gürültülü kaka yapıyor kokulu ve sulu. 4. Ay kontrolünde 600 gr almıştı, kilo alımı ilk 3 aya göre düştü ama bu da normalmiş sanırım.

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir