Bebeğim Yüzüstü Yatmak İstiyorrrr Ama

139 görüntüleme
İ

İrem Ö.

28 Nisan 2026 00:20
Merhabalar kızım 6 aylık doğduğundan beri hiç yüz üstü yatmadı, yatırmadık. Son 10 gündür falan özellikle gece uykusunda yüz üstü dönmeye çalışıyor bazen yatabiliyor ama çoğu zaman ağlıyor ya pozisyonunu bulamıyor ya da başka bir şey bilmiyorum ağladığı zaman yan ya da sırt üstü çeviriyorum 10 dk sonra tekrar aynı döngü. Ne yapıyor olabilir aynı sorunu yaşayan var mı? Geçici bir süreç mi bilen varsa aydınlatabilirrrse çok sevinirim
Ş

Şeyma D. E.

28 Nisan 2026 00:28
Benim bebeğim 7 aylık ve hemen hemen sizin yazdıklarınızı biz de yaşıyoruz. Sürekli nefes alıyor mu, bu pozisyonda rahat mı diye tedirginim. Ayrıca, yüz üstü pozisyonda iken bir süre sonra ağlayarak kalkmaya çalışıyor. Dolayısıyla uyku bölünmesi gerçekleşiyor. Umarım geçici bir durumdur
S

Sema

28 Nisan 2026 00:38
Böyle durumda kendisinş çevirdiği için problem yok öyle yatsın siz düzeltmeye çalıştıkça uykusu bölünecek ve uyku ortamı bozulacak. Diş çıkarma dönemine girmişte olabilirsiniz ağlamaları felan
P

Pınar B.

28 Nisan 2026 00:47
Anlattıklarınızın aynısını yaşadık. Anlayamıyorduk bir türlü, madem ağlayacak neden yüzüstü dönüyor diyorduk. Sürekli çevirmekten gece doğru düzgün uyku uyuyamadım bir süre ama şükür ki düzeldi. Şimdi 8.5 aylık, yüzüstü dönüyor ve artık ağlamadan saatlerce öyle uyuyabiliyor.
İ

İlknur P.

28 Nisan 2026 00:55
Emekleme güdüsüyle kalkmaya çalıştıkları için uykuları bölünüyor ve ağlıyorlar. Canınızı sıkmayın yüz üstü yatmayı öğrenecek ve sorun kalmayacak.
İ

İrem Ö.

28 Nisan 2026 02:06
Sema
Böyle durumda kendisinş çevirdiği için problem yok öyle yatsın siz düzeltmeye çalıştıkça uykusu bölünecek ve uyku ortamı bozulacak. Diş çıkarma dönemine girmişte olabilirsiniz ağlamaları felan
Ben yüzüstü yattığı için düzeltmiyorum kendisi yatamıyor ağlıyor ben öyle düzeltiyorum yoksa uyuyuabilse öyle benim için sıkıntı yok
İ

İrem Ö.

28 Nisan 2026 02:06
ne kada sürdü bu süreç sizde
S

Sema

28 Nisan 2026 05:21
İrem Özdemir
Ben yüzüstü yattığı için düzeltmiyorum kendisi yatamıyor ağlıyor ben öyle düzeltiyorum yoksa uyuyuabilse öyle benim için sıkıntı yok
Şu son bir kaç haftadır benim bebeyede aynı güncelleme geldi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️demekki ondan olabilir ama dişte var tabi bizim ne kadar sürer bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir