Bebeğim Yürümüyor

164 görüntüleme
S

Seren A.

22 Mart 2026 21:02
Merhaba arkadaşlar bebeğim tam 15 aylık emekliyor ayağa kendi tutunarak kalkıyor koltuk kenarlarına tutunarak yürüyor ama asla bir yere tutunmadan normal yürümüyor bunu desteklemek için ne yapabilirim artık yürümesi gerekmiyor mu
S

Seyhan B. ..

22 Mart 2026 21:09
Benim oğlum 15 bucuk aylik yürütmüştü merak etmeyin yurur
Ö

Özge E.

22 Mart 2026 21:19
Bir kaç adım karşısına geçip heyecanlı, abartılı bir sesle gülerek gel gel gell diyerek cesaret verebilirsiniz ben kızıma bu şekilde yaptığımda kendiside çok heyecanlanıp adım atıyordu böyle böyle yürümeye başladı
D

Dilek ..

22 Mart 2026 21:28
Eline tekerlikli bir bavul verin. Onu sürerken yürür gider
D

Dilek ..

22 Mart 2026 21:29
Acele etmeyin. Zamanında oluyor her şey
S

Seren A.

22 Mart 2026 21:37
Çok teşekkür ederim deneyeceğim fikirlerinizi elini bıraktığımda aşırı korkuyor Etraf çok fazla baskı yapıyor çocuğumda sorun mu var diye korktum
Ö

Özge Ü.

22 Mart 2026 21:41
Ben de sizin gibiydim bebeğim de aynı anlattığınız gibiydi. Taaa ki yürüyen akranıyla zaman geçirene kadar . Osman hoca da söyledi bunu defalarca, ben sonradan gördüm. Dediğiniz gibi sıralayan bebeğim asla tek başına yürümüyordu, arkadaşıyla vakit geçirdikten sonraki gün denemeleri çoğaldı sonraki gün 4-5 adım atmaya başladı 4. Gün yürüyordu. Varsa etrafınızda aynı yaşlarda yürüyen bir bebek vakit geçirmenizi tavsiye ederim . Sevgiler 🌸
S

Sevda ..

22 Mart 2026 21:43
Benim, bebegim 17aylik hala tek basina tam olarak yürümüyor, bir ara yürür gibi yaptı bıraktı, korku oluşmuş olabiliyor 18 aya kadar normal dedi doktor sizin daha erken etrafa bakmayın siz
Y

Yağmur Ö.

22 Mart 2026 21:46
Evet 18 aya kadar normal dr ların söylediği kısa zamanda yürür inşallah
S

Seren A.

23 Mart 2026 09:19
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir