Bebeğim Yataktan Düştü Acil

91 görüntüleme
H

Hilal

6 Mart 2026 10:28
Merhaba, bebeğim 12 aylık, yataktan düştü ama çok ağlamadı, şimdilik keyfi yerinde, ne yapmam lazım nasıl takip etmem gerekiyor acil yardımcı olur musunuz
S

Selver

6 Mart 2026 10:49
Geçmiş [olsun.kafa](olsun.kafa) üstümü düştü?yatak yüksekmiydi?betona mı düştü yoksa halı parke mi?
H

Hilal

6 Mart 2026 11:01

Selver

Geçmiş [olsun.kafa](olsun.kafa) üstümü düştü?yatak yüksekmiydi?betona mı düştü yoksa halı parke mi?

Düşerken görmedim ama yerde sırtüstü yatıyordu, ince halı parke zemine düştü, yatak 60 cm, çok az ağladı sustu hemen
S

Selver

6 Mart 2026 11:30
Kusma ve uykulu hal sıkıntı diye biliyorum bunları takip edin bence🌸 çok geçmiş olsun
Ümran A.

Ümran A.

6 Mart 2026 11:49

Hilal

Düşerken görmedim ama yerde sırtüstü yatıyordu, ince halı parke zemine düştü, yatak 60 cm, çok az ağladı sustu hemen

Geçmiş olsun öncelikle. Parke zemin güvenli zemin olarak geçiyor, yatak yüksekliği ise kısaymış muhtemelen bebişinizin boyundan kısadır yatak. O yüzden bu ikisi iyi bir durum .

Gözde kayma baygınlık hali uyku hali kusma durumlarını gözlemleyebilirsiniz
Latife K.

Latife K.

6 Mart 2026 20:15
Geçmiş olsun. Fışkırırcasına kusma, aşırı huzursuzluk, emmek istememe, göz kontağını kaybetme, aşırı uyku hali, bilinç kaybı gibi durumlar varsa doktora gidin. Ama onun haricinde bu durumlar yoksa içiniz rahat edebilir. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Biz de daha önce çok düştük ordan biliyorum bunları izleyerek takip ettim her seferinde de doktora götürdüm ve bunlara baktılar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir