Bebeğim Yataktan Düştü !

123 görüntüleme
E

Emine S.

16 Mart 2026 11:33
7 buçuk aylık bebeğim arkamı dönmemle yataktan pat diye yüz üstü düştü . 65 cm yükseklik Doktora gideceğim ama yinede sormak istiyorum. Bu talihsiz durumu yaşayan oldu mu acaba
H

Hatice

16 Mart 2026 11:50
Gecmıs olsun ben bjr saat gözlemledım çok yüksekten dusmemısti yumuşak zemındı ama uyutmayın yıne de bilinç açık olmalı doktora ben gıderdım ıyı yaparsınız
A

Arzu.G

16 Mart 2026 11:56
Sizin aylarda 2kez düştü bizim yataktan yükseklik hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum. Durumunu gözlemledik hastaneye gitmedik sonrasinda da çok düşme yaşadık Allah koruyor gerçekten çok şükür henüz bir sorun yasamadik .bilinç kaybı kusma uyku hali huzursuzluk normalden farklı bir durum var mı gözlemleyin içiniz rahat etmiyorsa götürün tabii doktora da
Yeter O. .

Yeter O. ..

16 Mart 2026 12:31
Olmaz mı 3 gün önce yaşadık yataktan düştü ağladı bi 5 dakika sonra durdu doktora götürdük bişey yoktu allahtan ama her saat başı kontrol ediyorduk ystınca mutlaka şükür geçti o an başımdan kaynar sular döküldü
E

Esra G.

16 Mart 2026 13:53
Bizimki de koltuktan düştü yüksekliği var baya, apar topar acile götürdük gece ama doktor gözlemleyin sadece burada yapacak bir şeyimiz yok tomografi vs önermiyorum dedi, kusma göz kayması gibi durum olursa getirin geri dedi gözlemledik özellikle ilk 24 saat önemli dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir